Svaku četvrtu PROMETNU NESREĆU uzrokuje KORIŠTENJE MOBITELA u prometu! Svaku četvrtu PROMETNU NESREĆU uzrokuje KORIŠTENJE MOBITELA u prometu!
AKCIJA: DAN BEZ MOBITELA U PROMETU

Svaku četvrtu PROMETNU NESREĆU uzrokuje KORIŠTENJE MOBITELA u prometu!

Zagreb 15. listopada 2018. D.K.

Čak 90 posto vozača ima mobitel za volanom. Sve više pješaka na cesti ne gleda oko sebe, jer su im pogledi prikovani na ekrane... Svaku četvrtu PROMETNU NESREĆU uzrokuje KORIŠTENJE MOBITELA u prometu!

Čak 90 posto vozača ima mobitel za volanom. Sve više pješaka na cesti ne gleda oko sebe, jer su im pogledi prikovani na ekrane pametnog telefona

I ove godine Hrvatska udruga menadžera sigurnosti provodi kampanju Dan bez mobitela u prometu i 16. 10. u Hotelu International organizira konferenciju „Mi i naši gadgeti u prometu – problemi i izazovi“.

Na njoj će prijevoznici i profesionalni vozači skupa sa stručnjacima iz automobilske i IT industrije te prometnim i policijskim stručnjacima raspravljati što možemo učiniti više da naš mobitel ne bude skriveni ubojica na cesti.

Čak 90 posto vozača ima mobitel za volanom. Sve više pješaka na cesti ne gleda oko sebe, jer su im pogledi prikovani na ekrane pametnog telefona. A svaku četvrtu nesreću uzrokuje upravo korištenje mobitela u prometu!

Vi ne morate biti dio te crne statistike! Podržite kampanju Hrvatske udruge menadžera sigurnosti i 21. listopada kao Dan bez mobitela u prometu.

Prestanite koristiti mobitel u prometu već danas!”, stoji u najavi konferencije i Dana bez mobitela u prometu.

 

 

 

Komentari