SVJETSKI KUP U ZAGREBU: Za vikend se uvode izvanredne ZET-ove linije prema Sljemenu SVJETSKI KUP U ZAGREBU: Za vikend se uvode izvanredne ZET-ove linije prema Sljemenu
svjetska skijaška elita u hrvatskoj metropoli

SVJETSKI KUP U ZAGREBU: Za vikend se uvode izvanredne ZET-ove linije prema Sljemenu

Zagreb 3. siječnja 2019. Promise.hr

Za vrijeme održavanja ženske utrke u subotu autobusi će s Mihaljevca početi voziti od 10 sati, a zadnji polazak sa Sljemena je u 19... SVJETSKI KUP U ZAGREBU: Za vikend se uvode izvanredne ZET-ove linije prema Sljemenu

Za vrijeme održavanja ženske utrke u subotu autobusi će s Mihaljevca početi voziti od 10 sati, a zadnji polazak sa Sljemena je u 19 sati. U nedjelju, na muškoj utrci, prvi autobus prema Sljemenu bit će spreman od 9.30, dok se posljedni autobus vraća u 18.30 sati

Gradski prijevoznik ZET će i ove godine uvesti posebnu regulaciju prometa za prijevoz putnika na slalomske utrke Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy koje će se tijekom predstojećeg vikenda održati na Sljemenu.

Kada tramvajem dođu do Mihaljevca navijače čekaju autobusi prema Sljemenu. Putnici će u autobuse ulaziti neovisno o mjestu iskrcaja, a na Sljemenu će se zaustavljati kod Doma željezničara te na Ženskom sedlu.

Za vrijeme održavanja ženske utrke u subotu autobusi će s Mihaljevca početi voziti od 10 sati, a zadnji polazak sa Sljemena je u 19 sati. U nedjelju, na muškoj utrci, prvi autobus prema Sljemenu bit će spreman od 9.30, dok se posljedni autobus vraća u 18.30 sati.

Autobusi linije 102 (Britanski trg – Mihaljevac) u subotu i nedjelju, 5. i 6. siječnja, od 9.30 do 12 sati, ovisno o prometnoj situaciji u zoni izvanredne organizacije prijevoza na Mihaljevcu, vozit će skraćeno u polascima s Britanskog trga. Za početno-krajnje stajalište koristit će lokaciju Šestinski vijenac/Šestine (crkva). Polasci s Mihaljevca bit će na mjestu gdje je inače stajalište autobusne linije 233.

Autobusi linije 233 (Mihaljevac – Markuševec) u subotu i nedjelju će voziti redovnom trasom, ali prema novom voznom redu, dok linija 140 (Mihaljevac – Sljeme) neće uopće voziti od 8.30 do 19 sati.

Komentari