TKO VLADA U RH? ”Moguće da su znali da je MASON pa ga baš zato postavili da bi ga DRŽALI U ŠACI!” TKO VLADA U RH? ”Moguće da su znali da je MASON pa ga baš zato postavili da bi ga DRŽALI U ŠACI!”
”Ako onaj koji je radio provjeru nije znao da je Jelenić mason, onda je to ‘šlamperaj’! Druga mogućnost je da su to znali, ali se... TKO VLADA U RH? ”Moguće da su znali da je MASON pa ga baš zato postavili da bi ga DRŽALI U ŠACI!”

”Ako onaj koji je radio provjeru nije znao da je Jelenić mason, onda je to ‘šlamperaj’! Druga mogućnost je da su to znali, ali se namjerno prešlo preko toga, znajući da je to tempirana bomba. Mi znamo da si ti to, a ti znaš da mi znamo”, istaknuo je Hodak. Na pitanje je li podatak da je Jelenić mason mogao biti sredstvo kontrole nad državnim odvjetnikom, Hodak ističe kako je to moguće te da je u tom slučaju ovdje u pitanju ‘prilično duboka transakcija’. Nakon svega, nameće se pitanje: Tko uistinu vlada Hrvatskom?

“Pravo je svakog čovjeka da bude član svake organizacije koja nije zakonom zabranjena. Međutim, glavni državni odvjetnik ne smije biti član političke stranke, a ovdje je riječ o  svjetski poznatoj organizaciji koja ne uživa baš dobar glas. To je na neki način još gore. Pretpostavljam da on tu činjenicu nije naveo u svom životopisu jer bi to bilo obznanjeno kad je imenovan. Ovako kako je situacija sad prezentirana ne vidim način na koji on može ostati na ovoj poziciji”, izjavio je poznati odvjetnik Zvonimir Hodak za portal Direktno.hr.

Dodao je da član takve lože može biti svaka privatna osoba te je podsjetio da Marijan Hanžeković nije skrivao svoje članstvo u masonima.

”Ali on je bio privatna osoba s privatnim odvjetničkim uredom. To je pitanje osobnog izbora. S druge strane, meni tako nešto ne bi nikada palo na pamet. Smatram da je ovo kraj Jelenićeve karijere na mjestu državnog odvjetnika. Država to nije javno propisala, ali daje do znanja da netko ne može biti državni odvjetnik ako je član masona, ekstremne vjerske zajednice i slično. Ne znam, ali sam gotovo siguran da to nije unio u svoj životopis prilikom kandidature na mjesto državnog odvjetnika”, naglasio je.

Kako ističe Hodak, ako sigurnosna provjera nije pokazala da je Jelenić član masonske lože, onda je to ‘šlamperaj’.

Sredstvo kontrole nad državnim odvjetnikom

“U Hrvatskoj je očito sve moguće. Moguće je da je netko jako loše napravio sigurnosnu provjeru. Glavni državni odvjetnik prolazi najvišu sigurnosnu provjeru. Ako onaj koji je radio provjeru nije znao da je Jelenić mason, onda je to ‘šlamperaj’! Druga mogućnost je da su to znali, ali se namjerno prešlo preko toga, znajući da je to tempirana bomba. Mi znamo da si ti to, a ti znaš da mi znamo”, istaknuo je Hodak.

Na pitanje je li podatak da je Jelenić mason mogao biti sredstvo kontrole nad državnim odvjetnikom, Hodak ističe kako je to moguće te da je u tom slučaju ovdje u pitanju ‘prilično duboka transakcija’.

“Upravo tako! Bilo bi normalno da je on svoje članstvo naveo u životopisu. Ako to prođe, to je sve legalno. Ali ako ne prođe, a znamo da ne bi prošlo, to znači da se provela jedna prilično duboka transakcija. Međutim, uvijek postoji mogućnost da se sigurnosna provjera nije provela kako treba”, zaključio je Hodak, kako piše Leo Buljan za Direktno.hr.

Građanima muka od prljavštine koja izlazi u javnost

Nakon svega što je u zadnjih nekoliko dana izašlo u javnost u aferi od koje se građanima već okreće želudac (vodeći mason snimao razgovore s glavnim državnim odvjetnikom koji je također mason, ali nižeg ranga; u porukama – koje kasnije dijeli s javnošću, glavnom se državnom odvjetniku obraća zapovjednim tonom; kasnije javno govori kako je glavni državni odvjetnik nesposoban jer nije dobro vodio istragu u kojoj više osoba, navodno, reketari njega, vodećeg masona…?!), nameće se pitanje: Tko uistinu vlada Hrvatskom?

Sve ovo neće, zasigurno, pridonijeti zaustavljanju iseljavanja nezadovoljnih ljudi iz Hrvatske.

No, brine li to ikoga?

UCJENJIV! Letica: Jelenić se zakleo: ”Neću nikada odati tajne slobodnog zidarstva… da mi se iščupa srce i jezik”

KAKVA DRŽAVA! Glavnom državnom odvjetniku imponiralo što ga zovu u masone?! I nitko ne reagira

Komentari