TREĆI PUTA U POLA GODINE OTVORILA SE RUPETINA U CESTI: Čučerska, Bukovačka pa Vukovarska! TREĆI PUTA U POLA GODINE OTVORILA SE RUPETINA U CESTI: Čučerska, Bukovačka pa Vukovarska!
TweetEmailPrint Prije dva tjedna na zapadnom traku Bukovačke ceste u Zagrebu propao je dio asfalta ostavivši ogromnu rupu duboku nekoliko metara, a pola godine... TREĆI PUTA U POLA GODINE OTVORILA SE RUPETINA U CESTI: Čučerska, Bukovačka pa Vukovarska!


Prije dva tjedna na zapadnom traku Bukovačke ceste u Zagrebu propao je dio asfalta ostavivši ogromnu rupu duboku nekoliko metara, a pola godine ranije, odnosno 9. prosinca 2019. nevjerojatan šok doživio je vozač koji se u popodnevnim satima vozio nedalekom Čučerskom cestom u zagrebačkoj Dubravi, kada se ispred njega iznenada otvorila ogromna rupetina, koju je bilo nemoguće izbjeći i u koju je nesretnik upao te se ozlijedio oštetivši pritom i automobil. Vozač je odvezen u bolnicu, a cesta je bila zatvorena za sav promet…

U Vukovarskoj ulici u Zagrebu za dlaku je izbjegnuta veća nesreća nakon što se otvorila rupa u kolniku i jedan automobil upao je unutra prvim kotačem.

Video je na svojem Instagram profilu objavio glumac i aktivist Vilim Matula, član platforme Možemo te uz snimku uputio i poruku zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

‘Bandiću, čovjek je upravo autom propao u Vukovarskoj u tvoju rupu bez dna. Da kažem vozaču da ‘nije sam’. Koliko ćeš još našeg novca potrošiti na svoju sramotnu reklamu’, poručio je Matula.

Podsjećamo, i prije dva tjedna na zapadnom traku Bukovačke ceste u Zagrebu propao je dio asfalta ostavivši ogromnu rupu duboku nekoliko metara, a pola godine ranije, odnosno 9. prosinca 2019. nevjerojatan šok doživio je vozač koji se u popodnevnim satima vozio nedalekom Čučerskom cestom u zagrebačkoj Dubravi, kada se ispred njega iznenada otvorila slična rupetina, koju je bilo nemoguće izbjeći i u koju je nesretnik upao te se ozlijedio oštetivši pritom i automobil.

Vozač je kasnije odvezen u bolnicu, a cesta je bila zatvorena za sav promet’.

Rupa je bila površine pet metara kvadratnih, a duboka dva metra.

Na učestalo i opasno ‘otvaranje’ cesta u Zagrebu upozorili smo prije dva tjedna u tekstu: ‘ČUČERSKA PA BUKOVAČKA: Rupetine koje se iznenada otvaraju na cesti postale uobičajena pojava!‘.

Vrlo mogući nastavak priče možemo smjestiti pod egidu: ‘ČUČERSKA, BUKOVAČKA, VUKOVARSKA…, KOJA je SLJEDEĆA?!’

ČUČERSKA PA BUKOVAČKA: Rupetine koje se iznenada otvaraju na cesti postale uobičajena pojava

FOTO: Screenshot videosnimki

Komentari