”U medijima ćemo objaviti imena INSPEKTORA KOJI REKETARE poduzetnike te snimke kao dokaz!” ”U medijima ćemo objaviti imena INSPEKTORA KOJI REKETARE poduzetnike te snimke kao dokaz!”
TweetEmailPrint ”Nakon svih trpljenja napada inspektora na pojedine naše članove, dosta je, ako nitko neće reagirati UGP hoće, a pogotovo nećemo šutjeti, dapače, svaki... ”U medijima ćemo objaviti imena INSPEKTORA KOJI REKETARE poduzetnike te snimke kao dokaz!”


”Nakon svih trpljenja napada inspektora na pojedine naše članove, dosta je, ako nitko neće reagirati UGP hoće, a pogotovo nećemo šutjeti, dapače, svaki pokušaj nepravednog i neopravdanog zatvaranja naših radnji, restorana, kafića, agencija… ćemo objaviti javno u medijima uz ime i prezime inspektora i po mogućnosti snimku (imate pravo sve snimati)!!!”, ističe Hrvoje Bujas na Facebook stranicama Udruge Glas poduzetnika

Hrvoje Bujas, predsjednik brzo rastuće udruge Glas poduzetnika, objavio je danas (u ponedjeljak 25. svibnja) vrlo zanimljive informacije na FB stranicama Udruge na čijem je čelu. Najavio je, između ostalog, da će se Glas poduzetnika pobrinuti da mediji objave ime i prezime svakog inspektora koji pokuša reketariti poduzetnike, odnosno imena svih onih inspektora koji će pokušati neopravdano i nepravedno zatvoriti nečiju radnju, restoran, kafić, agenciju…

Čelnik Udruge Glas poduzetnika najavljuje, osim toga, da će medijima dostavljati i snimke eventualnog neprimjerenog postupanja inspektora!

Prenosimo sadržaj njegovog posta:

Ovdje štiti UGP”, je naš novi projekt …za koji također držimo da će biti dovršen ovaj tjedan, i predstavljen svima našim članovima.

Nakon svih trpljenja napada inspektora na pojedine naše članove, dosta je, ako nitko neće reagirati UGP hoće, a pogotovo nećemo šutjeti, dapače, svaki pokušaj nepravednog i neopravdanog zatvaranja naših radnji, restorana, kafića, agencija i sl. ćemo objaviti javno u medijima uz ime i prezime inspektora i po mogućnosti snimku (imate pravo sve snimati)!!!

Koncept “Ovdje stiti UGP” je baziran na jasnom konceptu u kojem UGP otvara komunikaciju sa onim našim članovima kojima dolazi inspektor u kontrolu, uz davanje savjeta za slijedeće korake (preporuka odvjetnika, da li uopće ići sa odvjetnikom ili sami možete napisati žalbu i sl.), a također ćemo dostaviti našim članovima naljepnicu (sticker) “OVDJE ŠTITI UGP” koji stavljate na vaša ulazna vrata, pa nek’ inspektori odmah u startu znaju što ih čeka.

Komuniciramo s uglednim odvjetničkim društvom kao našim konzultantom u projektu, a cilj je jasan – inspektori nisu šerifi i moraju se ponašati u skladu sa zakonom, mi znamo naša prava i svatko onaj koji nas pokuša reketariti naletjet će na zid, taj zid se zove – UGP”, napisao je Hrvoje Bujas u postu objavljenom na FB stranici Udruga Glas poduzetnika – mjere i reforme za Hrvatsku 2.0.

U istom postu najavio je i televizijsko sučeljavanje Dražena Oreščanina, izvršnog direktora Udruge Glas poduzetnika i sindikalca Vilima Ribića.

”Hoće li Ribić opet nazvati nas poduzetnike i obrtnike privatnicima koji uzimaju novac iz Mjera za zaposlenike i spremaju u svoje džepove? Privatnicima koji su agresivni i bezobrazni, a usput voze Bentleye i klasom koja izbjegava placanje poreza i ostalih davanja…? Hoće li mu i kako Dražen odgovoriti… pogledajte danas, a nakon emisije slobodno komentirajte. Mali hint… bit ce žestoko.

Ovaj tjedan također finiširamo nekoliko noviteta prvenstveno za naše clanove (članove #Udruge, a ne fejs Grupe), a izdvajam:

upgrade naše web stranice, sa dodatnim sadržajem – uz log in članova, mogućnost međusobne komunikacije među članovima, kao i poslovne interakcije (promociju i prodaju uz popuste proizvoda/usluga), kao i edukacije članova…stoga ako još niste, učlanite se i osjetite dodatne benefite clanstva u UGP-u.

Pripremamo još dosta noviteta, mahom za nase članove, s ciljem prebacivanja edukativnog i poslovnog sadržaja na web stranicu, stoga, a ako još niste, učlanite se ➡️ https://glaspoduzetnika.hr/uclani-se/

Protekli tjedan je bio i naporan i efikasan, no ovaj pred nama mora biti onaj u kojem ćemo vidjeti i konkretne rezultate razgovora sa ministarstvima turizma, prometa i financija, a na temu moratorij na leasinge, kao i produženje Mjera za one najugroženije. Također očekujemo i informaciju vezan za udio RH u paketu na nivou EU od 500 miljardi € pomoći članicama, te način kako će se navedena sredstva ubaciti u naše gospodarstvo (HBOR, Hamag Bicro…).

Strančarenje nas ne zanima, obećanja također, želimo i cijenimo samo rezultat, samo to. Cilj je jasan – Hrvatska 2.0, a na tom putu smo zajedno, a već znate da UGP ide do kraja!”, zaključio je Hrvoje Bujas, predsjednik udruge koja se zbog svoje vrlo izravne komunikacije, dobro organiziranih inicijativa i akcija, dosad pokazala kao veliko osvježenje na hrvatskoj učmaloj društvenoj, gospodarskoj i političkoj sceni.

FOTO: FB stranica Glas poduzetnika; preslika Poduzetnički mindset N1 televizije

Komentari