U promet pušten obnovljeni dio SARAJEVSKE, radovi započeli na drugom dijelu iste ulice U promet pušten obnovljeni dio SARAJEVSKE, radovi započeli na drugom dijelu iste ulice
Gradonačelnik je napomenuo kako je ovo samo privremeno rješenje, jer će se za dvije godine napraviti puni profil Sarajevske koja će se preko Ranžirnog... U promet pušten obnovljeni dio SARAJEVSKE, radovi započeli na drugom dijelu iste ulice

Gradonačelnik je napomenuo kako je ovo samo privremeno rješenje, jer će se za dvije godine napraviti puni profil Sarajevske koja će se preko Ranžirnog kolodvora spojiti na Zagrebačku obilaznicu i brzu cestu za Sisak. Vrijednost radova, koji će trajati 10- ak dana, je 1,7 milijuna kuna

Rano jutros gradonačelnik Milan Bandić pustio je u promet Sajmišnu cestu na dijelu od Tišinske do ulice Karla Metikoša gdje su obavljeni radovi sanacije kolnika koji su započeli 18. ožujka.
Prema riječima Hasana Džombića iz Zagrebačkih cesta  obnovljeno je 2000 metara ceste, na što je utrošeno 3000 tona asfalta koji je postavljen u dva sloja. Obnovljena je horizontalna signalizacija, dok će vertikalna biti napravljena bez ležećih policajaca. Za radove je utrošeno oko 2,8 mil kuna.

Također, jutros su započeli i radovi na Sarajevskoj cesti, od Vatikanske do ulice Draganići.
Gradonačelnik je napomenuo kako je ovo samo privremeno rješenje, jer će se za dvije godine napraviti puni profil Sarajevske koja će se preko Ranžirnog kolodvora spojiti na Zagrebačku obilaznicu i brzu cestu za Sisak. Vrijednost radova, koji će trajati 10- ak dana, je 1,7 milijuna kuna.
Predsjednik Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb – istok Milenko Arapović je dodao kako Sarajevska u ovakvom stanju nije bila održiva, a pogotovo zato jer je jedna od najprometnijih u ovom dijelu grada.

U Svetoj Klari kreće obnova Ulice Kralji. Za par dana ova će ulica, koja vodi prema školi, biti asfaltirana i postavit će se ležeći policajci, rekao je gradonačelnik. Riječ je o radovima na 150 metara, vrijednosti oko 250 tisuća kuna.

Komentari