UCJENJIV! Letica: Jelenić se zakleo: ”Neću nikada odati tajne slobodnog zidarstva… da mi se iščupa srce i jezik” UCJENJIV! Letica: Jelenić se zakleo: ”Neću nikada odati tajne slobodnog zidarstva… da mi se iščupa srce i jezik”
SOCIOLOG SUMNJA NA ISTO ŠTO I HODAK: JE LI ZBOG MASONSTVA ODABRAN ZA BUDE GLAVNI DRŽAVNI ODVJETNIK?

UCJENJIV! Letica: Jelenić se zakleo: ”Neću nikada odati tajne slobodnog zidarstva… da mi se iščupa srce i jezik”

IzdvojenoPoveznica 20. veljače 2020. Promise.hr

”Sad se otvara pitanje je li njegovo pristupanje masonskoj organizaciji na neki način bio triger da se lobira da on bude izabran za državnog... UCJENJIV! Letica: Jelenić se zakleo: ”Neću nikada odati tajne slobodnog zidarstva… da mi se iščupa srce i jezik”

”Sad se otvara pitanje je li njegovo pristupanje masonskoj organizaciji na neki način bio triger da se lobira da on bude izabran za državnog odvjetnika”, rekao je Letica ta naglasio da je Jelenić bio ucjenjiva osoba

Sociolog Slaven LeticaJosip Kregar s Pravnog fakulteta gostovali su jutros u emisiji Studio 4 HRT-a. Komentirali su ostavku glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića i masone u hrvatskom društvu.

Letica je pročitao i navodnu zakletvu koju je Jelenić, kako je rekao, položio pred svojom braćom:

“Obećavam i zaklinjem se da neću nikada odati tajne slobodnog zidarstva, da neću nikoga upoznati s onim što će mi biti otkriveno pod kaznom da mi se prereže grlo, iščupa srce i jezik, pokida utroba, i da se moje tijelo raskomada, zatim zapali i pretvori u pepeo koji neka se rasprši u vjetar zbog obeščašćenja uspomene i na moju vječnu sramotu.”

“Sad se otvara pitanje je li njegovo pristupanje masonskoj organizaciji na neki način bio triger da se lobira da on bude izabran za državnog odvjetnika”, rekao je Letica ta naglasio da je Jelenić bio ucjenjiva osoba.

Odgovarajući na pitanje po čemu je članstvo u masonima suspektno u odnosu na druge zajednice, na primjer Opus Dei, Kregar je rekao da hrvatska politička scena obiluje raznim oblicima formalnog i neformalnog organiziranja. – ”Na hrvatskoj političkoj sceni vidljiv je sukob klika okupljenih oko pojedine osobe i zainteresiranih za svoje partikularne ekonomske interese. Ovdje je sve i krenulo zbog toga što je došlo do sukoba unutar masonskog pokreta, tako su tajne isplivale. Došlo je vjerojatno do sukoba oko toga tko će i kako biti utjecajan u ekonomskoj, a onda i možda i političkoj sferi. U tome i vidim paniku gospodina Gabrića kad je shvatio da protiv njega nastupaju ljudi koji kontroliraju medije”, rekao je Kregar.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/letica-procitao-masonsku-zakletvu-u-njoj-rezanje-grla-i-kidanje-utrobe-1380554 – www.vecernji.hr

TKO VLADA U RH? ”Moguće da su znali da je MASON pa ga baš zato postavili da bi ga DRŽALI U ŠACI!”

KAKVA DRŽAVA! Glavnom državnom odvjetniku imponiralo što ga zovu u masone?! I nitko ne reagira

FOTO: Screeenshot videosnimke HRT-a

Komentari