Udruga Crodiaspora organizira u nedjelju sučeljavanje kandidata za 11. izbornu jedinicu (iseljeništvo i BiH) Udruga Crodiaspora organizira u nedjelju sučeljavanje kandidata za 11. izbornu jedinicu (iseljeništvo i BiH)
”Pozivamo vas da svoja pitanja za kandidate pošaljete na croatia@crodiaspora.com. Također, pitanja možete postaviti i u komentarima ispod ove objave”, stoji u objavi na... Udruga Crodiaspora organizira u nedjelju sučeljavanje kandidata za 11. izbornu jedinicu (iseljeništvo i BiH)

”Pozivamo vas da svoja pitanja za kandidate pošaljete na croatia@crodiaspora.com. Također, pitanja možete postaviti i u komentarima ispod ove objave”, stoji u objavi na Facebook stranici Crodiaspore na kojoj su podijelili i kratak videoprilog koji prikazuje sve kandidate

Udruga Crodiaspora, koja je među najzaslužnijima što su se Hrvati u Kanadi ipak izborili za mogućnost da glasaju na izborima za Hrvatski sabor, organizira u ovu nedjelju, 28. lipnja, prvo sučeljavanje kandidata za Jedanaestu izbornu jedinicu (Hrvati u iseljeništvu i u BiH).

Sučeljavanje će se prenositi izravno putem Facebooka u nedjelju, 28. lipnja u 18:30 sati. Sudionici sučeljavanja su Zdravka Bušić, kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice, Željko Glasnović, kandidat neovisne liste, Ruža Studer, kandidatkinja na listi stranke “Moja voljena Hrvatska” i Slaven Raguž, kandidat MOST- nezavisnih lista.

”Pridružite nam se u nedjelju 28. lipnja u 18:30 h na prvom sučeljavanju za XI. izbornu jedinicu. Zahvaljujemo se odazivu Zdravke Bušić, kandidatkinje HDZ-a, Željka Glasnovića, kandidata neovisne liste i Domovinski pokret, Ruže Studer, kandidatkinje stranke STRANKA MOJA VOLJENA HRVATSKA, i Slavena Raguža, kandidata MOST nezavisnih lista.
Pozivamo vas da svoja pitanja za kandidate pošaljete na croatia@crodiaspora.com. Također, pitanja možete postaviti i u komentarima ispod ove objave”, stoji u objavi na Facebook stranici Crodiaspore na kojoj su podijelili i kratak videoprilog koji prikazuje sve kandidate (a gdje će se u nedjelju moći pogledati sučeljavanje uživo od 18.30 sati).

Valja podsjetiti da je kanadska Vlada najprije odbila dati suglasnost za održavanje izbora u Kanadi zbog koronavirusa, no nakon snažnog pritiska Hrvata u Kanadi, koji su na poziv udruge Crodiaspora pisali kanadskim parlamentarnim zastupnicima i tražili od njih da im pomognu da ostvare pravo glasa, kanadske su vlasti promijenile odluku i dale suglasnost za održavanje izbora 5. srpnja.

Komentari