VAŽNO: Udruge se na natječaj GRADA ZAGREBA više neće moći prijaviti ako nemaju e-VJERODAJNICU! VAŽNO: Udruge se na natječaj GRADA ZAGREBA više neće moći prijaviti ako nemaju e-VJERODAJNICU!
”Edukacija se provodi na Zagrebačkom velesajmu neposredno uoči objave Javnog natječaja za 2018. Godinu. Stoga vas pozivamo da se s ciljem preventivnog otklanjanja eventualnih... VAŽNO: Udruge se na natječaj GRADA ZAGREBA više neće moći prijaviti ako nemaju e-VJERODAJNICU!

”Edukacija se provodi na Zagrebačkom velesajmu neposredno uoči objave Javnog natječaja za 2018. Godinu. Stoga vas pozivamo da se s ciljem preventivnog otklanjanja eventualnih nejasnoća na praktičan i jednostavan način upoznate  s načinom podnošenja prijave”, stoji u objavi Grada Zagreba

Grad Zagreb objavio je Obavijest udrugama o načinu prijave na javni natječaj za financiranje programa i projekata za 2018._Edukacija ovlaštenih osoba i članova udruga

”S obzirom na to da se za 2018. godinu financiranje aktivnosti udruga iz sredstava proračuna Grada Zagreba putem Javnog natječaja za financiranje programa i projekata provodi isključivo u elektroničkom obliku, Grad Zagreb organizira i provodi edukaciju potencijalnih prijavitelja poštujući programska usmjerenja udruga kao i dosadašnja iskustva Grada u vezi s prioritetnim područjima prijave.

Edukacija će se provoditi u prostorijama Kongresne dvorane Zagrebačkog velesajma (glavni – južni ulaz)  prema sljedećem rasporedu:

26. i 27.3.2018. u vremenu od 9 do 12 sati, za programe i projekte udruga iz područja

·           socijalnog i humanitarnog značenja

·           prevencije neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži

·           pružanja socijalne usluge privremenog smještaja

·           socijalnog i humanitarnog značenja za unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom

 

28.3.2018. u vremenu od 9 do 12 sati, za programe i projekte udruga iz područja

·          branitelja iz Domovinskog rata i njihovih obitelji, boraca II. svjetskog rata i civilnih invalida rata

·          udruga mladih ili udruga za mlade

·          financijskih potpora vrhunskom sportu

 

29.3.2018. u vremenu od 9 do 12 sati, za programe i projekte udruga iz područja

·          zaštite zdravlja

·          zaštite životinja, poljoprivrede, šumarstva i lovstva

 

30.3.2018. u vremenu od 9 do 12 sati, za programe i projekte udruga iz područja

·          europskih integracija i fondova Europske unije

·          promicanja ljudskih prava

·          održive energetske politike te suzbijanja posljedica klimatskih promjena i prilagodbe tim promjenama

·          zaštite okoliša i održivog razvoja

·          zaštite potrošača

·           sustava civilne zaštite

 Zašto je važno prisustvovati edukaciji:

·          uz prezentaciju samog sustava podnošenja prijave na natječaj (e-Prijavnice) provest će se neposredna edukacija na praktičnim primjerima

·          Prije podnošenja prijave potrebno je otvoriti/kreirati osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani, potrebno je registrirati se  putem Nacionalnog identifikacijskog i autentifikacijskog sustava (NIAS) odnosno posjedovati jednu od prihvaćenih vjerodajnica

·          Bez navedenih preduvjeta nije moguće pristupiti elektroničkim obrascima prijave

·          Isključene su druge mogućnosti prijave na natječaj, sva komunikacija s Uredima obavlja se elektroničkim putem na novoj platformi.

Edukacija se provodi neposredno uoči objave Javnog natječaja za 2018. stoga vas pozivamo da se s ciljem preventivnog otklanjanja eventualnih nejasnoća na praktičan i jednostavan način upoznate  s načinom podnošenja prijave.

Radni materijali dijelit će se od 8 sati svakog dana edukacije u predvorju Kongresne dvorane”, stoji u objavi na službenoj stranici Grada Zagreba.

 

Komentari