VEČERAS THE CURE: Besplatan autobusni prijevoz DO KASNO U NOĆ za posjetitelje INmusic festivala na Jarunu VEČERAS THE CURE: Besplatan autobusni prijevoz DO KASNO U NOĆ za posjetitelje INmusic festivala na Jarunu
TweetEmailPrint Kružna linija ZET-a s početnim stajalištem kod Ulice hrvatskog sokola, kontinuirano prometuje oko jarunskog jezera, zaustavljajući se svakih 200-tinjak metara na postojećim stajalištima... VEČERAS THE CURE: Besplatan autobusni prijevoz DO KASNO U NOĆ za posjetitelje INmusic festivala na Jarunu


Kružna linija ZET-a s početnim stajalištem kod Ulice hrvatskog sokola, kontinuirano prometuje oko jarunskog jezera, zaustavljajući se svakih 200-tinjak metara na postojećim stajalištima u sklopu sportsko-rekreacijskog centra – priopćio je Zagrebački holding. Linija će se, kako se očekuje, pojačati dodatnim kapacitetima u večernjim i noćnim satima, a u prometu će biti sve do završetka glavnog koncerta, odnosno dok za to bude potrebe

Na zagrebačkom Jarunu od ponedjeljka traje trodnevni INmusic festival, a večeras, u srijedu 26. lipnja, očekuje se vrhunac rock spektakla – kojega već godinama posjećuju brojni rock poklonici iz cijele Europe.

Posljednjeg, trećeg dana četrnaestog izdanja INmusica nastupit će rock ikone The Cure, LP te domaći bendovi Mangroove, Kojoti i Kandžija i Gole Žene.

Grad Zagreb, na inicijativu gradonačelnika Milana Bandića, osigurao je besplatan autobusni prijevoz posjetiteljima glazbenog festivala INmusic.

Kružna linija ZET-a s početnim stajalištem kod Ulice hrvatskog sokola, kontinuirano prometuje oko jarunskog jezera, zaustavljajući se svakih 200-tinjak metara na postojećim stajalištima u sklopu sportsko-rekreacijskog centra – priopćio je Zagrebački holding.

Linija će se, kako se očekuje, pojačati dodatnim kapacitetima u večernjim i noćnim satima, a u prometu će biti sve do završetka glavnog koncerta, odnosno dok za to bude potrebe.

Komentari