Veliki požar u zgradi u Prečkom, vatra i gusti dim sukljali kroz prozor stana na trećem katu Veliki požar u zgradi u Prečkom, vatra i gusti dim sukljali kroz prozor stana na trećem katu
TweetEmailPrint Na sreću, nije bilo ozlijeđenih jer u tim trenucima nikog nije bilo u stanu. U gašenju su sudjelovala četiri vatrogasna vozila s 14... Veliki požar u zgradi u Prečkom, vatra i gusti dim sukljali kroz prozor stana na trećem katu


Na sreću, nije bilo ozlijeđenih jer u tim trenucima nikog nije bilo u stanu. U gašenju su sudjelovala četiri vatrogasna vozila s 14 vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Zagreb, VP Žitnjak.

Na trećem katu stambene zgrada u Tavankutskoj ulici u zagrebačkom naselju Prečko vatrogasci su večeras (petak 26. veljače oko 18.30 sati) (u)gasili požar, koji je prijetio da se proširi i na ostatak zgrade. Vatra se probila te je sukljala kroz prozor stradalog stana, a gusti dim dizao se duž cijele zgrade (ulaz do dječjeg vrtića). Vatrogasci su, srećom, brzo dojurili te nakon nekoliko minuta ugasili buktinju.

Dok su podizali velike ljestve, na ulici se okupilo mnoštvo građana.

Naknadno smo doznali da nije bilo ozlijeđenih jer u tim trenucima nikog nije bilo u stanu. U gašenju su sudjelovala četiri vatrogasna vozila s 14 vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Zagreb, VP Žitnjak.

FOTO: Promise.hr

Komentari