VESELJE i STREPNJA na Maksimiru: Dinamo moli za fer navijanje, jer je pod dvije uvjetne kazne! VESELJE i STREPNJA na Maksimiru: Dinamo moli za fer navijanje, jer je pod dvije uvjetne kazne!
”Navijači FC Shakhtar bit će iznimno na ovoj utakmici, uz odobrenje PUZ smješteni na tribinu zapad gore. Za dolazak gostujućih navijača na tribinu zapad... VESELJE i STREPNJA na Maksimiru: Dinamo moli za fer navijanje, jer je pod dvije uvjetne kazne!

”Navijači FC Shakhtar bit će iznimno na ovoj utakmici, uz odobrenje PUZ smješteni na tribinu zapad gore. Za dolazak gostujućih navijača na tribinu zapad gore koristit će se toranj B, odnosno južno stepenište tribine zapad gore, te nitko osim njih neće moći koristiti to stepenište. Toranj B predviđen je ISKLJUČIVO za navijače FC Shakhtar, dok svi ostali navijači – navijači GNK Dinamo ulaze kroz toranj A na tribinu zapad gore”, ističu na službenim stranicama Dinama

Dan uoči željno iščekivane utakmice 4. kola Lige prvaka između zagrebačkog Dinama i ukrajinskog Shakhtara, koja će se na rasprodanom stadionu u Maksimiru igrati u srijedu  6. studenog u 21:00 sat, GNK Dinamo je na službenim stranicama objavio važne informacije za navijače.

Ulazi za gledatelje otvaraju se dva sata prije početka utakmice odnosno od 19:00 sati. Za sve navijače organizirana je fan zona Svetice koja će biti smještena na potezu od kipa bacača diska do Ticket pointa. Predviđeno radno vrijeme je od 16:00 do 23:30 sati.

Navijači FC Shakhtar bit će iznimno na ovoj utakmici, uz odobrenje PUZ smješteni na tribinu zapad gore. Za dolazak gostujućih navijača na tribinu zapad gore koristit će se toranj B, odnosno južno stepenište tribine zapad gore, te nitko osim njih neće moći koristiti to stepenište. Toranj B predviđen je ISKLJUČIVO za navijače FC Shakhtar, dok svi ostali navijači – navijači GNK Dinamo ulaze kroz toranj A na tribinu zapad gore.

NAVIJAČI DINAMA ULAZE KROZ TORANJ A (sjeverni toranj na tribini zapad)

Svi navijači Dinama koji posjeduju ulaznice za tribinu zapad gore koristit će toranj A sjeverno stepenište tribine zapad gore za dolazak do svojih mjesta.

”Molimo navijače smještene na tribini zapad gore za razumijevanje, i predlažemo da dođete što ranije kako bi se izbjegle gužve i nepotrebna čekanje. Klub će poduzeti sve kako bi ulaz na zapad gore i sve ostale tribine prošao što lakše i uz minimalna zadržavanja. Također molimo sve navijače s ulaznicama za sve tribine da dođu što ranije kako bi izbjegle gužve na ulazima i kako bi svatko mogao na vrijeme doći do svog mjesta na tribini.

Želimo napomenuti kako se GNK Dinamo nalazi pod dvije uvjetne kazne zbog ponašanja svojih navijača, stoga vas molimo za fer i korektno navijanje i molimo vas da svi prolazi za evakuaciju kao i proredi na tribinama budu prohodni, odnosno da se ne zadržavate na stepeništima već da sjednete na svoja mjesta.

Zabranjeni predmeti: veliki kišobran, boce…

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje,  opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30 cm te sa šiljatim vrhom.

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.

Dozvoljeni predmeti: fotoaparat, mali kišobran…

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo.

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom. Preporučamo nošenje kabanice.

Bez parkiranja kod stadiona

Od Policijske uprave zagrebačke odobrava se zatvaranje prometa radi održavanja utakmice, 6. studenog 2019. godine u vremenu od 06:00 do 24:00 sati na sljedećim lokacijama:

Parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir;
Ulica Divka Budakova od tržnice Borongaj do bazena Svetice;
Poligon za obuku vozača Borongaj;
Parkiralište bivše tržnice Borongaj;
Hitrecova ulica;
Parkiralište kod bazena Svetice;
Parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir;
Parkiralište Ekonomskog fakulteta.
1. Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno na dan utakmice (6.11.) od 6:00 do 23:59h, a na istom će prostoru u istom terminu biti na snazi i privremeno zatvaranje prometa.

2. VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane tržnice Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo.

3. Parkiralište bazen Svetice – zatvoreno za javnost od 6:00 do 23:59h

4. Parkiralište tržnice Borongaj. Parkiralište će na dan utakmice biti zatvoreno za javnost.

5. Parkiralište Borongaj, poligon za obuku vozila i vozača (osim vozila s izdanom propusnicom odnosno organiziranog dolaska prijevoznih sredstava s navijačima FC Shakhtar) bit će zatvoreno za javnost.

6. Ranije spomenut prilaz stadionu po Servisnoj cesti (ulica Divka Budaka) bit će moguć vozilima uz parking propusnicu za VIP-B parking izdanu od strane GNK Dinamo.

7. Hitrecova ulica bit će zatvorena za vozila bez propusnice GNK Dinamo od 6:00 do 23:59h

8. Parkiralište Ekonomskog fakulteta bit će zatvoreno za javnost od 6:00 do 23:59h.

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

Na dan utakmice fan shop Dinama na stadionu Maksimir radit će od 9:00 do 23:30h.

Komentari