VIDEO: Pobjednički spot Ankice Grossi prikazan u DOBRO JUTRO HRVATSKA, pjesma bi mogla postati radijski hit VIDEO: Pobjednički spot Ankice Grossi prikazan u DOBRO JUTRO HRVATSKA, pjesma bi mogla postati radijski hit
”Glazba je stil života. Važno mi je prenijeti emocije i energiju na ljude svaki put kada stanem za mikrofon. Želja mi je da se... VIDEO: Pobjednički spot Ankice Grossi prikazan u DOBRO JUTRO HRVATSKA, pjesma bi mogla postati radijski hit

”Glazba je stil života. Važno mi je prenijeti emocije i energiju na ljude svaki put kada stanem za mikrofon. Želja mi je da se moja pjesma pjeva i da time ostavim nešto iza sebe”, rekla je talentirana mlada pjevačica

Video spot pjesme ‘Suza nisi vrijedanAnkice Grossi, talentirane mlade pjevačice iznimnih glasovnih mogućnosti, pobijedio je na ovotjednom natjecanju na Facebook stranici emisije Dobro jutro Hrvatska te je jutros (u petak 8. veljače 2019.) dva puta prikazan na Prvom programu Hrvatske televizije.

Urednici emisije Dobro jutro Hrvatska svakog ponedjeljka predlažu, naime, na Facebook stranici tri pjesme, odnosno videospota, a najpopularniji od njih – prema glasovima gledatelja – prikazuje se u emisiji u petak.

Ovaj tjedan predložili su spotove Branimira Bubice, Brune Krajcara i Ankice Grossi. Ankičina pjesma ‘Suza nisi vrijedan’ uvjerljivo je pobijedila, prikupivši više od 400 lajkova, te se čini da bi ta pjevna i melodična skladba uskoro mogla postati radijski hit.

Nakon radijskog debija sa singlom ‘Suza nisi vrijedan’ kojim je privukla pažnju publike, Ankica Grossi je za pjesmu snimila i videospot kojeg je nedavno predstavila i na taj način krenula na svoj diskografski put.
Ankica se bavi pjevanjem od svoje 14. godine, a iza sebe ima više stotina nastupa po festivalima, klupskim i humanitarnim koncertima, vjenčanjima…

Singlom ‘Suza nisi vrijedan’ odlučila je napraviti korak dalje te je kroz suradnju s vrsnim timom iskusnih glazbenika i autora kroz pjesmu uspjela izraziti upravo onu emociju koju, kako i sama priznaje, uvijek nosi na pozornicu kada nastupa.
Glazbu za pjesmu ‘Suza nisi vrijedan’ potpisuje Vedad Hadžiavdić (gitarist Teške industrije), tekst Blagica Ivanović i Krunoslav Krapec dok je na aranžmanu, uz Vedada, radio i producent Hrvoje Prskalo (gitarist grupe Bang Bang).

”Glazba je stil života. Važno mi je prenijeti emocije i energiju na ljude svaki put kada stanem za mikrofon. Želja mi je da se moja pjesma pjeva i da time ostavim nešto iza sebe”, rekla je lijepa pjevačica.

Podsjetimo, Ankica Grossi stalni je član benda Showtime, poznatog hrvatskog sastava koji već godinama žari i pali po vjenčanjima i eventima diljem regije, a nakon godina pjevanja obrada hrvatskih i stranih hitova, u kojima se odlično snalazi, odlučila je publici predstaviti svoj autorski uradak.

Ankica je već izvodila dojmljive autorske pjesme na festivalima Melodije hrvatskog juga, Marco Polo Fest na Korčuli i Neum fest-u, pa je singl i spot pjesme ‘Suza nisi vrijedan’ logičan iskorak u njezinoj glazbenoj karijeri.

“Glazba spaja, a kada se dogodi to da te spoji sa vrhunskim glazbenicima, onda shvatiš da još uvijek postoje ljudi koji slušaju glazbu, ali baš slušaju i žude za njom te žele da im daš pjesme koje će ih ispuniti i nadahnuti. Imala sam sreću da sam okružena upravo takvim ljudima, a rezultat je ova pjesma”, istaknula je Ankica Grossi.

 

Komentari