VIDEO: Tatjana ODUŠEVILA ŠVICARSKU, svi se naježili kada je s bakom Dragicom ZAPJEVALA NA HRVATSKOM VIDEO: Tatjana ODUŠEVILA ŠVICARSKU, svi se naježili kada je s bakom Dragicom ZAPJEVALA NA HRVATSKOM
TweetEmailPrint Nakon što je šesnaestogodišnja Hrvatica vrlo emotivno govorila žiriju o svojoj baki, članovi žirija i baku Dragicu su pozvali na pozornicu. Baka i... VIDEO: Tatjana ODUŠEVILA ŠVICARSKU, svi se naježili kada je s bakom Dragicom ZAPJEVALA NA HRVATSKOM


Nakon što je šesnaestogodišnja Hrvatica vrlo emotivno govorila žiriju o svojoj baki, članovi žirija i baku Dragicu su pozvali na pozornicu. Baka i unuka zajedno su na hrvatskom otpjevale “Ružo moja crvena”. Bio je to vrhunac večeri, nabijen emocijama. Teško je bilo ne naježiti se slušajući odličnu izvedbu hrvatske pjesme pred milijunima gledatelja u Švicarskoj. I reakcije članova žirija potvrdile su da je i njih dirnulo zajedničko pjevanje zahtjevne pjesme. Unuka i baka oduševile su i publiku

Sjajnim pjevanjem, mladenačkom spontanošću i odličnim nastupom lijepa i mlada Tatjana Ivanović iz Pfäffikona, u ponedjeljak 9. ožujka je u svjetski popularnoj emisiji koja traži talente, The Voice of Switzerland, oduševila publiku, ali i žiri u studiju. Posebno je dojmljiv bio trenutak, kada se našoj Tatjani na pozornici pridružila i njezina baka Dragica, koja je samo zbog njezinog nastupa doputovala u Švicarsku iz Hrvatske.

Nakon što je Tatjana s oduševljenjem govorila žiriju o svojoj baki, članovi žirija i baku Dragicu su pozvali na pozornicu. Baka i unuka zajedno su na hrvatskom vrlo dojmljivo otpjevale “Ružo moja crvena”. Bio je to vrhunac večeri, nabijen emocijama. Teško je bilo ne naježiti se slušajući odličnu izvedbu hrvatske pjesme pred milijunima gledatelja u Švicarskoj. I reakcije članova žirija potvrdile su da je i njih  dirnulo zajedničko pjevanje zahtjevne  pjesme. Unuka i baka su  oduševile i publiku.

Prije toga, vrlo talentirana šesnaestogodišnja Hrvatica osvojila je žiri pjesmom «Addicted to You». Dvojica od četiri članova žirija okrenula su se sa stolicama, što je značilo da žele Tatjanu u svom timu.

A da je Tatjana Ivanović, osim u pjevanju, vrlo talentirana i u gimnastici, gledatelji su doznali u uvodu emisije, kada su prikazali kako Tatjana izvodi vrlo zahtjevne gimnastičarske akrobacije.

Oduševljenju publike i žirija zasigurno je pridonijela i Tatjanina prirodna komunikativnost i spontanost. Njezini čvrsti zagrljaji s bakom, koja je doputovala iz Hrvatske, malo koga su ostavili ravnodušnim.

Uostalom, najbolje je pogledati videosnimku.

Svi članovi obitelj Ivanović aktivni su u hrvatskoj zajednici u Švicarskoj’, navodi portal Moja domovina (gdje možete vidjeti i poslušati zajedničko pjevanje Tatjane i bake Dragice). Tatjanin otac, Slobodan “Buco” Ivanović dobro je poznat Hrvatima u Švicarskoj kao dugogodišnji član tamburaškog sastava “Alkari”, piše za taj portal Ruža Stuđer.

FOTO: Preslike videosnimke YouTube-a

Komentari