VIDEO: Tko kaže da više nema dobrih balada? Poslušajte debi Vedrana Roguljića i pjesmu ZAPLEŠI SA MNOM VIDEO: Tko kaže da više nema dobrih balada? Poslušajte debi Vedrana Roguljića i pjesmu ZAPLEŠI SA MNOM
TweetEmailPrint Lokacije na kojima je sniman spot su Crkva Sv. Josipa u Dugom Ratu, staro selo Duće te Velika plaža u Omišu Vedran Roguljić... VIDEO: Tko kaže da više nema dobrih balada? Poslušajte debi Vedrana Roguljića i pjesmu ZAPLEŠI SA MNOM


Lokacije na kojima je sniman spot su Crkva Sv. Josipa u Dugom Ratu, staro selo Duće te Velika plaža u Omišu

Vedran Roguljić izdao je svoju prvu autorsku pjesmu i to kao samostalni izvođač. Talentirani glazbenik s adresom u Dugom Ratu napisao je i glazbu i stihove za pjesmu “Zapleši sa mnom“.

Upravo je ovu baladu odabrao za autorski i solistički glazbeni debi. Aranžman je rad Lea Škare, a spot je snimio i montirao Leo Bartulica. Lokacije na kojima je sniman spot su Crkva Sv. Josipa u Dugom Ratu, staro selo Duće te Velika plaža u Omišu.

Više o svom zanimljivom putu ovaj glazbenik govorio je za DALMACIJUdanas.

– Prvi moj doticaj s glazbom dogodio se s 8 godina kada upisujem osnovnu glazbenu školu-instrument gitara. Već tad sam osim klasične glazbe imao sklonost i prema zabavnoj glazbi. U toku klasičnog školovanja postigao sam dosta zapaženih rezultata u klasičnoj gitari (osvojene nagrade na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima), te nakon školovanja paralelno započinjem predavati gitaru u glazbenoj školi. Ali zov pozornice i zabavne glazbe bio je jači, a jedno i drugo ne uspijevam stizati, pa nakon 2 godine rada dajem otkaz u OGŠ i svu energiju usmjeravam u zabavnu glazbu. Od 2016. godine sam član Klape Iskon (2. tenor i instrumentalist gitarist), ujedno nastupam s Markom Pecotićem Pecom prvo kao duo, a kasnije nam se pridružuje Duško Radić na bubnjevima pa postajemo trio. Također se bavim skladateljskim radom na području zabavne glazbe, te tako surađujem sa svojom Klapom Iskon koja je snimila moju božićnu pjesmu “Vrime o’ jubavi.

Ostale moje skladbe bile su u škafetinu neupotrebljene i tako sam se odlučio na samostalno snimanje i izlazak na scenu kao kantautor – rekao je Vedran Roguljić.