”Virus umjetno proizveden još 2018.?! Fondacija BILL GATESA izvodila vježbu za slučaj PANDEMIJE” ”Virus umjetno proizveden još 2018.?! Fondacija BILL GATESA izvodila vježbu za slučaj PANDEMIJE”
”Još se mrtvi u Kini nisu niti ohladili a oni već imaju cijeli genetski kod virusa i kreću sa proizvodnjom sigurnog i operativnog cjepiva... ”Virus umjetno proizveden još 2018.?! Fondacija BILL GATESA izvodila vježbu za slučaj PANDEMIJE”

”Još se mrtvi u Kini nisu niti ohladili a oni već imaju cijeli genetski kod virusa i kreću sa proizvodnjom sigurnog i operativnog cjepiva u roku kraćem nego što se formulira nova pasta za zube!”

Dr. Srećko Sladoljev, poznati imunolog i jedan od najuglednijih europskih ‘zviždača’ , podijelio je na svom FB profilu i tekst portala logicno.com pod naslovom: ‘MISTERIJA – “Kineska” epidemija! A možda i nije njihova? Čija je onda i stoji li netko iza svega? (dr. Sladoljev je prije četiri godine pozvan u Europski parlament da govori zajedno s još samo dvoje zviždača iz cijele Europe o potrebi pravne zaštite zviždača – to je bilo i svojevrsno priznanje hrvatskom stručnjaku koji je prvi javno upozoravao na korupciju povezanu s naručivanjem nenormalno velikih količina cjepiva protiv svinjske gripe – te gripe na kraju praktički nije ni bilo!).

Budući da su ranija upozorenja dr. Sladoljeva bila utemeljena, ovdje prenosimo i tekst na kojega hrvatski imunolog sada skreće pozornost (dr. Sladoljeva upitali smo za vjerodostojnost informacija objavljenih u navedenom tekstu, odgovorio je da ‘za Gatesa nije uspio provjeriti, makar više izvora govori o njegovoj ulozi u svemu; a sve ostalo su logični zaključci iz utemeljenih pretpostavki’:

”U ovom tekstu iznosimo nekoliko bitnih i zanimljivih informacija vezano za priču o ovoj čudnoj i nagloj epidemiji korona virusa u Kini a o kojima velika većina stanovništva ne zna ništa. Držimo da su ove informacije od vrlo velikog značaja vezano uz razumijevanje cijele situacije oko ove medijske ili prave epidemije, što je za sada teško utvrditi.

Dakle, 18. listopada 2019. u New Yorku, fondacija Billa Gatesa, u suradnji sa Svjetskim ekonomskim forumom (WEF) te Johns Hopkins centrom za sigurnost zdravlja (CHS) (PRILOG 1PRILOG 2) provode zajedničku akciju pod nazivom Događaj 201 (Event 201) što je zapravo pokazna vježba za slučaj izbijanja pandemije, vidi čuda, korona virusom uzrokovane zarazne bolesti.

Vježba se održala kako bi se označila polja gdje je nužno javno-privatno partnerstvo u svrhu odgovora na ozbiljnu epidemiju – pandemiju kako bi se umanjile društvene i ekonomske posljedice iste.

Pri provođenju vježbe, prema izjavi samih organizatora (PRILOG 2) , korišten je model novog tipa korona virusa. Kao što znate, prvi zabilježeni slučaj infekcije korona virusom se dogodio krajem prosinca 2019. godine, službeno novim tipom korona virusa.

Korona virus umjetno proizveden još 2018.

Naime, Fondacija Billa i Melinde Gates je izravni sufinancijer istraživačke organizacije pod nazivom The Pirbright Institute za biokemijska istraživanja (PRILOG 3) koja je 20. studenog 2018. patentirala (patent 10,130,701) umjetno proizveden korona virus (PRILOG 4) – cjepivo čija je namjena, navodno, zaštita od virusa ptičjeg infektivnog bronhitisa (dakle respiratorne infekcije).

Isti institut je i vlasnik patenta 10,507,237 izdan 17. prosinca 2019. za umjetno proizveden virus afričke svinjske groznice, čija je svrha, navodno, zaštita od «virulentnog virusa» (PRILOG 5).

Naime, na svom izlaganju na međunarodnom znanstvenom forumu TEDTalk, znameniti Microsoftovac je izjavio kako su cjepiva rješenje za prenapučenost zemlje te su ključ za redukciju svjetske populacije. Ili prema njegovim riječima: «ako napravimo ozbiljan posao sa cijepljenjem, zdravstvenom zaštitom, zdravstvenim uslugama na polju reprodukcije, mogli bismo globalnu populaciju umanjiti za 10-15%.»

Epidemija došla kao naručena za prisilno masovno cijepljenje

Interesantno je da gdje god su zadnjih 10 godina po Africi, Aziji, Južnoj Americi izbijale čudne i nagle epidemije, uvijek su bili prisutni Gatesovi humanitarni cjepitelji koji besplatno cijepe stanovništvo (zika, ebola).

Ova epidemija korona virusa dolazi kao naručena za ranije spomenuti «ozbiljan posao» jer je 24. siječnja 2020. godine američki Nacionalni institut za zdravstvo (NIH) odlučio pod hitno smisliti cjepivo protiv kineskog korona virusa. I to u roku 90 dana! Reuters objavljuje kako znanstvenici iz NIH-a u suradnji sa relativno nedavno osnovanom tvrtkom (2010.) za biotehnologiju pod nazivom Moderna Inc te tzv. Koalicijom za pripremljenost protiv epidemija i inovativnost (CEPI) – (PRILOG 6PRILOG 7) već imaju genetski kod kineskog virusa. Još se mrtvi u Kini nisu niti ohladili a oni već imaju cijeli genetski kod virusa (nevjerovatno sličnom onom sintetičkom iz laboratorija Moderne Inc.) i kreću sa proizvodnjom sigurnog i operativnog cjepiva u roku kraćem nego što se formulira nova pasta za zube. Kao u hollywoodskom block busteru.

CEPI je inače organizacija koja promovira cijepljenje i cjepiva a prema njihovoj službenoj web stranici (https://cepi.net/about/whoweare/) osnovana je u švicarskom Davosu i to navodno od strane vlada Indije i Norveške, u partnerstvu sa Svjetskim ekonomskim forumom (WEF) te (vidi čuda!) Fondacijom Billa i Melinde Gates i Wellcome Trusta, a pri čemu su prikupili 750 milijuna dolara. Ne navode tko je dao koliko.

Wellcome Trust je osnovao 1934. godine farmaceutski magnat Sir Henry Wellcome. Wellcome Trust je 1995. prodao svoje dionice farmacautskog businessa firmi Glaxo-Smith-Kline, jednom od najvećih proizvođača cjepiva u svijetu (PRILOG 8).

Za izradu bilo kakvog lijeka trebaju godine; cjepivo će sada biti spremno za tri mjeseca?!

Inače, prema službenoj stranici kompanije Moderna Inc, (PRILOG 9) zaduženoj upravo za proizvodnju tog «spasonosnog cjepiva», jedan od glavnih financijera kompanije i donator je (evo ih opet) Fondacija Billa i Melinde Gates. Uz njih tu je i DARPA, Defence Advanced Research Projects Agency, američka agencija za nove vojne tehnologije koja se između ostalim bavi i programima biokemijskog naoružanja i vojnih bioagensa.

Za izbacivanje bilo kakvog lijeka na tržište su potrebne godine, čak i desetljeća kliničkih ispitivanja. A Moderna Inc to planira u 3 mjeseca i odmah kreće sa testiranjima na ljudima koja će (možemo se okladiti) pokazati da je njihovo cjepivo spremno za izvanrednu distribuciju i da je sigurno za ljude (ili će ići sa pričom o manjem zlu). Bill Gates je samo jedan u nizu likova eugeničke orjentacije koji smatra da je svijet prenapučen suvišnim ljudima koje treba ukloniti sa lica zemlje kako bi zemlju naslijedili njegova djeca i djeca njemu sličnih. U tom, novom svijetu, nema mjesta za one koji nisu «od njihovih» i samo zagađuju zemlju.

Zato, ova «epidemija» je kao naručena. Trenutak za nju jednostavno ne može biti bolji. Jer eto, pruža se izvanredna prilika koju su propustili sa debaklom sa «svinjskom gripom». Pri tome računaju na slabu informiranost i kratko pamćenje većine populacije.

Nešto ovakvo je odlična prilika za proglašenje izvanrednog stanja tipa onog za variolu veru u Jugoslaviji početkom 70-ih, za naoružane vojne i policijske kordone i prislilno cijepljenje kompletnog stanovništva gdje će mediji masovno poticati strahove kod stanovništva, da ne pruža otpor prisilnom cijepljenju. S malim brojem onih koji provjeravaju i ne vjeruju svemu što im se servira se planiraju obračunati silom. To samo u slučaju da većina odluči da ne zna, ne vidi i ne čuje i da se odluče ponašati poput Danaca, Norvežana, Šveđana i Finaca, koji i dan-danas plaćaju ceh afere sa cijepivima protiv svinjske gripe u zdravlju i životima svojih građana, jer su vjerovali svojim globalistima.

Globalist sa ovih prostora, premijer Plenković, vezano uz ostavku ministra Kujundžića, prigovorio je istom kako se bavio svojim aferama dok Hrvatsku čeka priprema za borbu protiv korona virusa. Uključuje li ta borba i prisilno cijepljenje sumnjivim cjepivom protiv sumnjive bolesti laboratorijskog porijekla pod prijetnjom zatvora ili likvidacije? Cjepivom stvorenim u 90 dana od strane organizacija i tvrtki koje su 2 mjeseca prije izbijanja epidemije izvodili «simulaciju» globalne epidemije izazvane upravo korona virusom?

Jesmo li toliko glupavi da to progutamo? Ako jesmo, i zaslužujemo ono što nam spremaju.

Radi se o našim životima i zdravlju, našoj djeci i unucima.

Što ćemo poduzeti?”, stoji u tekstu na portalu Logično.

Ispod teksta navedeno je i objašnjenje uredništva tog portala u kojem navode: Članak smo primili od anonimnog čitatelja, te ga objavljujemo bez dopunjavanja. Objavujemo ga jer u njemu ima previše koincidencija koje se ne smiju ignorirati, a svi dokumenti su javno dostupni i provjerljivi (ovdje prenosimo i linkove na dokumente kojima je potrkrijepljenja cijela priča).


Sladoljeva proganjali jer je govorio o korupciji s cjepivom za svinjsku gripu

Srećko Sladoljev prvi je, prije desetak godina, upozoravao na korupciju povezanu s uvozom cjepiva protiv ‘svinjske gripe’ (naručeno je na milijune doza, većina je završila u smeću) te na činjenicu da farmaceuti izmišljaju da će se dogoditi epidemija samo da bi što više zaradili. Njegove tvrdnje kasnije su se pokazale točnima, no nitko u Hrvatskoj zbog korupcije s cjepivom nije odgovarao.

Sladoljev je, kao priznati i svjetski poznati ‘zviždač’, u jesen 2016. pozvan da govori u Europski parlament. O tome je, među rijetkima, izvijestio i portal Promise.hr.

”Pozvan sam uz još smo dvoje “whistleblowera” (zviždača, uzbunjivača) iz cijele Europe krajem studenoga govoriti pred Europskim parlamentom. Govoriti ću o korupciji koja je metastazirala u sve pore zdravstva i posebno poentirati globalno nasilje s cjepivima. Hrvatska je bila prva zemlja koja se službeno, putem člana Nadzornog odbora Imunološkog zavoda, suprostavila distribuciji cjepiva za “svinjsku” gripu u sve zemlje bivše Jugoslavije, Albaniju i Grčku …. Točno mjesec dana kasnije, uvoz u svoju zemlju odbila je i poljska ministrica zdravstva. Za to je dobila i visoko europsko priznanje. Praksa u Hrvatskoj bila je drugačija. Progon i šikana…”, istaknuo je tada dr. Sladoljev.

U vrijeme kada je hrvatski imunolog upozoravo na kriminal s cjepivom te na činjenicu da epidemije gripe neće biti, ostali članovi Nadzornog odbora Imunološkog zavoda nisu ga htjeli ni zvati na sjednice NO-a, premda je dr. Sladoljev tada bio član Nadzornog odbora Imunološkog zavoda?! U tajnosti su se sastajali te bez Sladoljeva davali podršku nabavi nepotrebnih milijuna doza cijepiva i korumpiranoj Upravi Imunološkog zavoda!

Novinar ovog portala (u to vrijeme novinar jednog drugog news portala) zajedno sa dr. Sladoljevom gledao je iz prikrajka kako se članovi NO Imunološkog zavoda potajno sastaju da bi održali sjednicu Nadzornog odbora. Dr. Sladoljeva nisu zvali na sjednicu, jer su znali da je on protiv suludog uvoza milijuna doza cjepiva, na čemu je kasnije Imunološki, odnosno Republika Hrvatska u čijem je vlasništvu Zavod, izgubio velik novac!

Nitko zbog toga nikada nije odgovarao. ‘Glavni hrvatski mediji’ su, dakako, u velikom luku zaobilazili tu veliku aferu…

FOTO: Preslika stranice logicno.com

Komentari