Više od 50 zagorskih izlagača predstavit će svoje ekološke proizvode Riječanima Više od 50 zagorskih izlagača predstavit će svoje ekološke proizvode Riječanima
TweetEmailPrint U petak i subotu, 25. i 26. kolovoza u Rijeci na Korzu održat će se 4. sajamska izložba Krapinsko – zagorske županije pod... Više od 50 zagorskih izlagača predstavit će svoje ekološke proizvode Riječanima


U petak i subotu, 25. i 26. kolovoza u Rijeci na Korzu održat će se 4. sajamska izložba Krapinsko – zagorske županije pod nazivom 100% ZAGORSKO

Rijeka će i ove godine ugostiti ponajbolje zagorske izlagače koji će predstaviti vrhunske poljoprivredne proizvode uzgojene na tradicionalni i ekološki način.

100% ZAGORSKO je izložbeno-prodajna manifestacija na kojoj će se nuditi proizvodi OPG-ova, obrta i tvrtki Krapinsko-zagorske županije.

Cilj manifestacije je kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brendove.

Izvorne proizvode Zagorja predstavljat će više od 50 izlagača, poljoprivrednih proizvođača, obrtnika, tvrtki, toplica, agroturizama, hotela, restorana, kulturnih ustanova i udruga.

Na više od 50 štandova, najbolje i najkvalitetnije proizvode sa zagorskih polja i pitomih brežuljaka prezentirat će povrćari, voćari, pčelari te proizvođači kupinovog vina, autohtonih sorti vina i bučinog ulja.

Tom prilikom predstavit će se također i turistička zajednica, turističko-ugostiteljski objekti te tradicijski obrti Krapinsko-zagorske županije.

Komentari