Uz vrhunske predavače, kreće STARTUP natjecanje: finalisti će učiti KAKO PRIVUĆI ULAGAČE Uz vrhunske predavače, kreće STARTUP natjecanje: finalisti će učiti KAKO PRIVUĆI ULAGAČE
Na ovogodišnji Zagreb Connect se prijavilo ukupno 70 timova iz Hrvatske i inozemstva, a kvaliteta prijavljenih projekata nadmašila je sva očekivanja. Odabranih 15 startup... Uz vrhunske predavače, kreće STARTUP natjecanje: finalisti će učiti KAKO PRIVUĆI ULAGAČE

Na ovogodišnji Zagreb Connect se prijavilo ukupno 70 timova iz Hrvatske i inozemstva, a kvaliteta prijavljenih projekata nadmašila je sva očekivanja. Odabranih 15 startup timova dobit će priliku za predstavljanje i borbu za raspodjelu nagradnog fonda od čak 130.000,00 kuna

Odabrano je 15 startup timova koji će se natjecati na četvrtom po redu startup natjecanju u sklopu konferencije Zagreb Connect 2017., a koja će se u organizaciji Grada Zagreba i Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) održati 06. prosinca 2017. godine u Kongresnom centru na Zagrebačkom Velesajmu.

Na ovogodišnji Zagreb Connect se prijavilo ukupno 70 timova iz Hrvatske i inozemstva, a kvaliteta prijavljenih projekata nadmašila je sva očekivanja. Odabranih 15 startup timova dobit će priliku za predstavljanje i borbu za raspodjelu nagradnog fonda od čak 130.000,00 kuna!

Uz vrhunske mentore, kao što su Keith Bradley (Intrinsyc), Branko Drobnak (Business Angels of Slovenia), Dubravko Kičić (BICRO BIOcentar), Hrvoje Prpić (investitor) i ostale, finalisti će imati odličnu priliku usavršiti svoje prezentacijske vještine te naučiti kako se predstaviti partnerima i privući pažnju investitora.

Podsjetimo, Zagreb Connect će ove godine ugostiti i vrhunske predavače kao što je Julie Meyer, direktoricu tvrtke Ariadne Capital iz SAD-a, Vasju Vebera, osnivača Viberatea iz Slovenije i predstavnike izraelske startup scene te brojne druge stručnjake i ugledne goste koji će sudionicima prenijeti svoja iskustva i znanja o aktualnim startup trendovima.

Očekujemo zanimljive rasprave, predavanja, međusobno razmjene iskustva te mogućnost povezivanja kroz networking, ali i odličnu atmosferu za vrijeme startup natjecanja! Stoga pozivamo sve zainteresirane da svoj dolazak prijave putem web stranice: zagrebconnect.zagreb.hr .

Ulaz je besplatan!

Finalisti startup natjecanja Zagreb Connect 2017:

Baggizmo – nosiva tehnologije koji spaja visoku modu i tehnologiju

BokBot – turistički chatbot za razgledanje grada

CircuitMess – MAKERbuino – uradi-sam elektronički set za sastavljanje vlastite retro igraće konzole

DiRe Isokinetic – uređaj za dijagnostiku i rehabilitaciju

Exedra – digitalna platforma za profesionalnu psihološku pomoć

HUBBIG – digitalna AI platforma za intermodalni transport tereta

Maggie – pametni osobni konverzacijski asistent

Modulos – stol modularnog dizajna prilagodljive radne površine

MyMyo – osobni rehabilitacijski biofeedback uređaj za vježbanje mišića

NewFaces – mobilna platforma koja povezuje modnu, beauty, fotografsku, filmsku industriju i influencere

PickUp Solutions – rješenje za optimizaciju checkout procesa u trgovinama

Robokacija – edukacijski programabilni piano za djecu

VeeMee – mrežna platforma koja putem PID-a prezentira proizvođača ili tvrtku

vHeart – pametna telemedicinska platforma za područje kardiologije

Zagreb Time Travel – platforma koja prezentira turističke atrakcije Zagreba kroz putovanje kroz vrijeme

 

Komentari