WC školjke bez unutarnjeg ruba omogućuju maksimalnu higijenu WC školjke bez unutarnjeg ruba omogućuju maksimalnu higijenu
TweetEmailPrint Originalne Rimfree WC školjke, jedinstvenog i raznovrsnog dizajna, olakšavaju održavanje higijene Rimfree WC školjka jedinstveno je patentirano rješenje s potpuno uklonjenim unutarnjim rubom... WC školjke bez unutarnjeg ruba omogućuju maksimalnu higijenu


Originalne Rimfree WC školjke, jedinstvenog i raznovrsnog dizajna, olakšavaju održavanje higijene

Sanitarije KOLORimfree WC školjka jedinstveno je patentirano rješenje s potpuno uklonjenim unutarnjim rubom i utorom, odnosno dijelovima na kojima se najčešće nagomilavaju bakterije. Riječ je o revoluciji na području kupaonske opreme, budući da Rimfree rješenje omogućuje brže i jednostavnije čišćenje WC školjke čime se štedi vrijeme, a istodobno se zadržava visoki standard higijene.

Rimfree kolekcije

Bogati Rimfree asortiman omogućuje odabir modela koji savršeno zadovoljava vaše potrebe za visokom funkcionalnošću te vrhunskim dizajnom koji će se savršeno uklopiti u svaku kupaonicu. Ako je vašoj kupaonici potrebna oprema prepoznatljivog oblika i geometričnost, odaberite WC školjku iz kolekcije LIFE!, koja je novitet u KOŁO ponudi. Proizvodi spomenute serije prepoznatljivi su po svom kvadratnom obliku koji ublažuju zaobljeni rubovi.
Nova vrsta kompaktne WC školjke nalazi se i u kolekciji STYLE koja je naročito popularna među kupcima budući da kombinira klasično rješenje s modernim pristupom razmještaju kupaonskog interijera. WC školjka Rimfree STYLE je jednostavnog, geometrijskog oblika i kompaktne veličine koja je karakteristična za STYLE kolekciju.
Kolekcija TRAFFIC odgovara užurbanom stilu života koji zahtijeva savršeno dizajnirana i funkcionalna rješenja. Ova izuzetno minimalistička serija temeljena na tankim rubovima i jednostavnim, suptilnim oblicima većinom se koristi u suvremeno opremljenim domovima.
Brže i jednostavnije čišćenje ovog revolucionarnog proizvoda bit će naročito cijenjeno kod onih kojima je svaka minuta u danu dragocjena.

Proizvodi KOŁO višestruko nagrađivani

KOŁO je jedna od vodećih poljski tvrtki koja proizvodi i distribuira kupaonske elemente. Zadnjih 50 godina tvrtka nudi kupaonske elemente i elemente za javne toalete. Ponuda tvrtke KOŁO uključuje bogat asortiman kupaonskih elemenata koji upotpunjuju moderni modeli akrilnih kada i tuš kada, tuš kabina i kupanskog namještaja. Proizvodi robne marke KOŁO kao inovativnog predvodnika u kupaonskoj industriji zadovoljavaju europske standarde, a najveći uspjeh u posljednjih nekoliko godina je uvođenje broj modela WC školjki Rimfree. Proizvodi KOŁO višestruko su nagrađivani zahvaljujući naprednim tehnološkim rješenjima i atraktivnom dizajnu.

Foto: KOŁO

Komentari