Za kupovinu novog plinskog kondenzacijskog uređaja povrat novca  i do 1000 kuna Za kupovinu novog plinskog kondenzacijskog uređaja povrat novca  i do 1000 kuna
Vaillantova akcija ‘Staro za novo’ traje do 30. studenog 2016. godine Vrijeme je za zamjenu starog plinskog uređaja za grijanje? Sada je pravi trenutak.... Za kupovinu novog plinskog kondenzacijskog uređaja povrat novca  i do 1000 kuna

Vaillantova akcija ‘Staro za novo’ traje do 30. studenog 2016. godine

vailantVrijeme je za zamjenu starog plinskog uređaja za grijanje? Sada je pravi trenutak. Za kupnju novog Vaillantovog plinskog kondenzacijskog uređaja u sklopu prodajne akcije ‘Staro za novo’ Vaillant vas dvostruko potiče:

1. Sami odabirete na koji način želite ostvariti poticaj:

– besplatno puštanje uređaja u rad ili

– produljeno jamstvo na ukupno 5 godina ili

– povrat novca na vaš račun do 1000 kuna ovisno o vrsti kupljenog uređaja

2. Organizirano besplatno zbrinjavanje starog plinskog uređaja.

Prava iz pogodnosti ‘Staro za novo’ kupac može ostvariti zamjenom starog plinskog uređaja za grijanje bilo kojeg proizvođača kupovinom novog Vaillantovog plinskog kondenzacijskog uređaja.

Prilikom kupnje novog Vaillantovog uređaja odaberite jednu od opcija poticaja na kuponu ‘Staro za novo’, ispunite ga i pošaljite ga na adresu: Vaillant d.o.o., Heinzelova 60, 10.000 Zagreb. Više informacija potražite na www.vaillant.hr.

Prava iz pogodnosti ‘Staro za novo’ mogu koristiti isključivo fizičke osobe.

Akcija traje do 30. studenog 2016. godine.

Save

Komentari