Zaplešite uz rane hitove Dina Dvornika u Francku, povodom 30. rođendana legendarnog prvog albuma Zaplešite uz rane hitove Dina Dvornika u Francku, povodom 30. rođendana legendarnog prvog albuma
Dvornikove legendarne pjesme izvodi Dino Dvornik Tribute (Official Bend) – osnovan 2008. godine, povodom preranog odlaska hrvatskog kralja funka, Dina Dvornika. Na inicijativu njegove... Zaplešite uz rane hitove Dina Dvornika u Francku, povodom 30. rođendana legendarnog prvog albuma

Dvornikove legendarne pjesme izvodi Dino Dvornik Tribute (Official Bend) – osnovan 2008. godine, povodom preranog odlaska hrvatskog kralja funka, Dina Dvornika. Na inicijativu njegove supruge Danijele, okupili su se neki od najboljih glazbenika na ovim prostorima, Dinini bliski suradnici, i oživili njegov duh na najvjerniji i najbolji mogući način

U klubu Johan Franck, na Trgu bana Jelačića, u petak 15. studenog 2019. godine s početkom u 22.30 održat će se Party povodom 30. rođendana legendarnog prvog albuma Dine Dvorniika.

Dvornikove legendarne pjesme izvodi Dino Dvornik Tribute (Official Bend) – osnovan 2008. godine, povodom preranog odlaska hrvatskog kralja funka, Dina Dvornika. Na inicijativu njegove supruge Danijele, okupili su se neki od najboljih glazbenika na ovim prostorima, Dinini bliski suradnici, i oživili njegov duh na najvjerniji i najbolji mogući način.

Dino je iza sebe ostavio pregršt hitova, koji kroz ovaj bend žive i dan danas. Virtuozi koji čine ovaj bend, redom su svi višestruko nagrađivani glazbenici s pozicijama u puno etabliranih i poznatih bendova, a s Dinom su svirali u raznim periodima, od Songkillersa do 4funka.

Na bubnjevima se nalazi Marko Lazarić, koji je jedan od najboljih hrvatskih bubnjara, koji je uz Dinu bio na mnogobrojnim koncertima. Klavijature svira Gojko Tomljanović, virtuoz i ponajbolji klavijaturist na ovim prostorima, koji je uz basistu Zvonimira Bučevića – Buča, jedan od originalnih članova Songkillersa, koji su 1995. godine snimili jedini Dinov live album, Live in Munchen.

Na gitari se nalazi Zoran Jäger Jex, glavni član grupe The Bastardz, koji je s Dinom usko surađivao u studio i na stageu. Na saksofonu je Ivica Premelč, glavni član Dino Dvornik Tribute benda, također bivši suradnik Songkillersa iz kasnijeg perioda benda. Za vokal je zadužen Nikola Marjanović, kojeg poznajemo iz grupa Sane i Radio Luxemburg, a može se pohvaliti nekim zapaženim obradama Dinovih pjesama s grupom Sane.

Komentari