Ekskluzivni restoran na Trgu bana Jelačića novogodišnjim ručkom počastio 20 beskućnika Ekskluzivni restoran na Trgu bana Jelačića novogodišnjim ručkom počastio 20 beskućnika
TweetEmailPrint ”U restoranu Johann Franck je 20 beskućnika, o kojim skrbi udruga Fajter, počašćeno ručkom. Moram i pohvaliti vlasnika restorana (koji je želio ostati... Ekskluzivni restoran na Trgu bana Jelačića novogodišnjim ručkom počastio 20 beskućnika


”U restoranu Johann Franck je 20 beskućnika, o kojim skrbi udruga Fajter, počašćeno ručkom. Moram i pohvaliti vlasnika restorana (koji je želio ostati anoniman), da nije htio medijsku promociju te hvalevrijedne incijative. Dozvoljavam sebi za pravo da pohvalim vrlo uslužno osoblje restorana. Beskućnici su na meniju imali specijalitete kuće, predjelo, glavno jelo, aperitive i pića po izboru beskućnika. Svi smo bili impresionirani kvalitetom i ukusnim jelima i aranžmanima i ljubaznošću osoblja. Na kraju su svi beskućnici dobili po veliki paket hrane za ponijeti doma. Što reći na kraju, nego jedno veliko Hvala”, napisao je Mile Mrvalj na svom Facebook profilu

Poznati aktivist i borac za prava beskućnika, Mile Mrvalj, objavio je da je udruga Fajter, na inicijativu vlasnika elitnog restorana u samom centru Zagreba, organizirala pravu gozbu  za beskućnike u ekskluzivnom zagrebačkom restoranu.
”Dragi prijatelji, u nedjelju (2. 1. 2022g) je opet Humanitarna udruga Fajter za pomoć beskućnicima, na inicijativu i u organizaciji vlasnika restorana Johann Franck (popularna Gradska kavana), organizirala još jednu novogodišnju bajku za beskućnike!
U restoranu Johann Franck je 20 beskućnika, o kojim skrbi udruga Fajter, počašćeno ručkom. Moram i pohvaliti vlasnika restorana (koji je želio ostati anoniman), da nije htio medijsku promociju te hvalevrijedne incijative. Dozvoljavam sebi za pravo da pohvalim vrlo uslužno osoblje restorana. Beskućnici su na meniju imali specijalitete kuće, predjelo, glavno jelo, aperitive i pića po izboru beskućnika.
Svi smo bili impresionirani kvalitetom i ukusnim jelima i aranžmanima i ljubaznošću osoblja. Na kraju su svi beskućnici dobili po veliki paket hrane za ponijeti doma.
Što reći na kraju, nego jedno veliko Hvala”, napisao je Mrvalj na svom Facebook profilu te je podijelio više fotografija istinske gozbe za beskućnike koju su organizirali Mrvaljova udruga te vlasnik uglednog zagrebačkog restorana.
FOTO: FB stranica Mile Mrvalj