”LEŠINARIMA” ZA SIĆU OTKUP DUGA GRAĐANA! Je li i guverner Vujčić član neke tajne lože? ”LEŠINARIMA” ZA SIĆU OTKUP DUGA GRAĐANA! Je li i guverner Vujčić član neke tajne lože?
je li ovo teorija urote, ili Galović s pravom postavlja pitanje:

”LEŠINARIMA” ZA SIĆU OTKUP DUGA GRAĐANA! Je li i guverner Vujčić član neke tajne lože?

HrvatskaIzdvojeno 24. veljače 2020. Promise.hr

TweetEmailPrint ”Naše indicije o povezanosti vrha HNB-a s nečijim tajnim interesima a protiv građana RH temelje se na nedovno obznanjenom pravilniku HNB-a u kojemu... ”LEŠINARIMA” ZA SIĆU OTKUP DUGA GRAĐANA! Je li i guverner Vujčić član neke tajne lože?


”Naše indicije o povezanosti vrha HNB-a s nečijim tajnim interesima a protiv građana RH temelje se na nedovno obznanjenom pravilniku HNB-a u kojemu su do detalja razrađeni mehanizmi otkupa duga naših građana čime je raznim agencijama i nazovi financijskim institucijama omogućena kupovina naših dugova za sitniš dok to isto nije omogućeno građanima RH, tj. nama samima. Za čije je interese napisan taj pravilnik?”, pita guvernera Vujčića čelnik udruge Ovršni ustanak, koji je sudjelovao u predaji kaznene prijave protiv vodstva HNB-a. ”Ne znam do kuda je istraga dotapkala ali indikativno je da smo prijavu predali DORH-u na čijem je čelu do prije neki dan sjedio veleuvaženi član lože Orijenta g. Jelenić”, piše Galović

Danijel Galović, predsjednik udruge Ovršni ustanak, na svom je Facebook profilu objavio ‘OTVORENO PISMO GUVERNERU HNB-a’, koje je ilustrirao vrlo zanimljivim kolažom s fotografijama Hrvatske narodne banke te piramidom s ‘okom koje sve vidi’, a koju mnogi povezuju s masonima (zanimljivo izgleda fotografija Trga i zgrade HNB-a snimljena iz zraka).

Na  fotografiji sjedišta Hrvatske narodne banke piše: Čija je ovo banka?

Budući da je Galović u ‘Otvorenom pismu’ dobro primijetio zanimljivo podudaranje različitih nedavnih događaja, njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

”S obzirom na sve glasnija šaputanja o tome kako je i naš guverner HNB-a član nekakve tajne lože smatram da je došlo vrijeme da nam na to pitanje konačno i i sam odgovoriš. Naime, Udruga Ovršni ustanak i Slobodna Hrvatska bile su dio inicijative prilikom predaje kaznene prijave protiv odgovornih ljudi u HNB-u a među ostalima na popisu se našao si se i ti sam.

Iskreno, ne znam do kuda je istraga dotapkala u ovom našem mraku ali indikativni je da smo kaznenu prijavu predali upravo DORH-u na čijem je čelu do prije neki dan sjedio veleuvaženi član lože Orijenta g. Jelenić.

Naše indicije o povezanosti vrha HNB-a sa nečijim tajnim interesima a protiv građana RH temelje se na nedovno obznanjenom pravilniku HNB-a u kojemu su do nasitnijih detalja razrađeni mehanizmi otkupa duga naših građana čime je raznim agencijama i nazovi financijskim institucijama omogućena kupovina naših dugova za sitniš dok to isto nije omogućeno građanima RH tj. nama samima.

Za čije je interese napisan taj pravilnik? U isčekivanju odgovora g. Vučića, ja te srdačno pozdravljam, a pozdravljam i gospodina ministra Marića čije ministarstvo financija agencijama za utjeru dugova po svojim kriterijama izdaje dozvole za rad. Imaju li sve te indicije neki zajednički nazivnik? Javnost to ima pravo znati”, piše Danijel Galović.

Galović je, podsjetimo,  u nedavnoj sličnoj objavi poslao satiričnu poruku Nikici Gabriću u kojoj ga je upitao: ‘Kako je to mason Hanžeković usrećio nas dva milijuna Hrvata, zar OVRŠNIM BIZNISOM?!’

Čelnik Ovršnog ustanka tom se prigodom osvrnuo na Gabrićeve tvrdnje kako masoni čine dobro i korisni su za cijelu zajednicu, s čime se bogaćenje na tuđoj muci i nesreći, odnosno na ovrhama, baš i ne podudara.

Valja ovdje podsjetiti da i monetarni stručnjak te saborski zastupnik dr. sc. Ivan Lovrinović već godinama  upozorava da je Hrvatska narodna banka država u državi, odnosno jedina institucija koju država ne nadzire!  Bezbroj puta je profesor Lovrinović javno upitao zbog čega državna revizija ne smije zaviriti jedino u Hrvatsku narodnu banku? Jasan odgovor na to pitanje nikada nije dobio.

FOTO: Preslika Facebook stranice Danijel Galović