Lim s dugogodišnjom garancijom Lim s dugogodišnjom garancijom
NOVO U PONUDI TVRTKE BARANČEK

Lim s dugogodišnjom garancijom

Dom i gradnja 4. srpnja 2015. S.P.K

TweetEmailPrint Uz standardnu ponudu limova koji su uobičajeni u Hrvatskoj, tvrtka Baranček je napravila iskorak pa kupcima nudi i limove koji su daleko kvalitetniji,... Lim s dugogodišnjom garancijom


Uz standardnu ponudu limova koji su uobičajeni u Hrvatskoj, tvrtka Baranček je napravila iskorak pa kupcima nudi i limove koji su daleko kvalitetniji, s garancijama od 10, 20, 30 pa i više godina

BarancekTvrtka Baranček, čija je primarna djelatnost proizvodnja profiliranih krovnih i fasadnih ploča te kompletnog programa građevinske limarije, ove godine obilježava 20. obljetnicu uspješnog djelovanja.
I dok drugi uslijed krize zatvaraju tvrtke i obrte, Baranček d.o.o. širi svoje poslovanje zahvaljujući ponajprije kvalitetnom materijalu i učinkovitim rješenjima koje nudi svojim kupcima.
Sjedište tvrtke nalazi se u Lipovljanima, a poslovnica u Slavonskom Brodu. Informacije o uslugama i proizvodima tvrtke Baranček također je moguće dobiti i u Križevcima, kod njihovog poslovnog partnera, tvrtke Antolić d.o.o., a u planu je ove godine otvorenje prodajnih poslovnica u Zagrebu i Rijeci čime će se još više približiti svojim kupcima.

Korisni savjeti i informacije

Bez obzira poznajete li svijet limova ili ne, od djelatnika tvrtke Baranček uvijek ćete dobiti korisne savjete i detaljne informacije o vrstama, kvaliteti i cijenama limova.
“Svojim kupcima nudimo savjete i detaljne informacije o onome što kupuju kako bi mogli odabrati baš ono što je za njih najbolje”, istaknuo je Tomislav Baranček, direktor tvrtke Baranček d.o.o. poznatije pod nazivom ‘Limarija Baranček’ te dodaje:”Baš kao nebo i zemlja razlikuje se lim od lima. Kupci često nemaju adekvatne informacije pa kupuju i ugrađuju svašta što se na našem tržištu prodaje pod pojmom lima. Lim je odličan materijal, primjenjiv u brojnim sferama graditeljstva, no ono što se u nas prodaje po nerealno niskim cijenama, s nedovoljnom debljinom cinka kao primarnom zaštitom koja bi trebala iznositi minimalno 225 g/m2, s tankim slojem ili neadekvatnom bojom i u konačnici bez garancije, na kraju će se, vjerujte mi, pokazati najskupljom investicijom”.

Najnovije u ponudi

U želji da zadovolji sve potrebe svojih kupaca tvrtka Baranček proširila je svoju ponudu te nudi razne vrste limova – od standarne kvalitete do onih najkvalitetnijih.
“Koristimo isključivo materijale od provjerenih dobavljača. Uz standardnu ponudu limova koji su uobičajeni u Hrvatskoj, napravili smo iskorak pa kupcima nudimo i limove koji su daleko kvalitetniji, s garancijama od 10, 20, 30 pa i više godina, što su do sada davale samo rijetke strane tvrtke”, istaknuo je direktor Baranček.
Kako bi kupcima ponudili proizvode u kvaliteti koja najviše odgovara njihovim potrebama, tvrtka Baranček nudi profilirane limove različitih kvaliteta, odnosno kategorija: Ekonomik, Standard, Standard Plus i Exclusive.

Široka paleta proizvoda

Asortiman profiliranih limova koje nudi tvrtka Baranček iz vlastite proizvodnje uključuje široku paletu proizvoda koju će uskoro upotpuniti s nekoliko novih proizvodnih linija.

Bogata ponuda tvrtke Baranček uključuje:
– Supreme – lim u obliku crijepa – estetski i tehnički odličan profil koji se prilikom ugradnje savršeno uklapa tako da se ne vide nikakvi spojevi prilikom spajanja
– trapezni niski profili Tr2 i Tr6 – koriste se kao zidni elementi gdje nije potrebna posebna nosivost
– trapezni lim Tr25, Tr30, Tr35, Tr40 – profili za sve namjene, oblaganje zidova, pokrovne ploče itd.
– samouklapajući lim – odlična zamjena za falcane limove koja daje isti estetski dojam, ali je ugradnja puno jednostavnija i brža te ne iziskuje specijalne alate za zatvaranje spoja
– sinusoidni profil S18 – atraktivan i jak profil koji svoju primjenu ima i na krovovima i na zidovima
– limenu lamperiju – za oblaganje istaka krovova
– kompletan program građevinske limarije (žljebe, kuke, snjegobrani, kotlići itd.) i popratnog pribora, kao što su samobušeći vijci, krovne folije, ljepila i brtvila…
– SLH – samonosive lučne hale.

Opskrba kupaca i servis

Tvrtka Baranček posjeduje vlastitu liniju za elektrostatsko plastificiranje, liniju za prorezivanje i prematanje lima na manje kolute, CNC plazma rezanje do 6 mm i s mogućnošću savijanja HOP profila 6 m dužine i 4 mm debljine, čime tvrtka Baranček vrši kompletan servis i opskrbu za krajnje kupce, kao i partnere – montažere.
Tvrtka Baranček uvela je ISO 9001:2000 sustav upravljanja kvalitetom u sve segmente svog poslovanja, a trenutno je u postupku dobivanja CE znaka za svoje proizvode.


 

Savjet kupcima

“Prvo pitanje koje nas kupci pitaju najčešće je koliko košta ‘kvadrat’ lima. No, kupci bi ponajprije trebali doznati koje vrste limova prodavač nudi, kakva je kvaliteta ponuđenih limova i na kraju koje su im cijene”, savjetuju u tvrtki Baranček te otkrivaju kako znati što kupujete i kolika je realna vrijednost proizvoda: “Cijena ovisi o nekoliko faktora na koje treba pripaziti prilikom kupnje. Kao prvo, treba obratiti pažnju na debljinu lima. Standardna debljina lima je 0,50 do 0,55 mm. Potom se treba raspitati o primarnom nanosu cinka. Ukoliko je nanos cinka manji od 175 grama, riječ je o lošijoj kvaliteti lima, nanos cinka od 175 do 225 grama otkriva vam srednju kvalitetu lima, dok nanos cinka veći od 225 grama garantira višu kvalitetu lima. Važnu ulogu ima i vrsta boje, koja može biti polyester i njegove varijacije HD, SMP itd., potom poliuretan, pa PVC folije (s dekorom drveta, kamena i slično), te PVDF boje – polyvinylidene fluoride. Bitna je i debljina boje, a raspon se kreće od 20 do 200 mikrona. Zadnji, ali ne i manje važan, faktor prilikom odabira lima jest i njegova pismena garancija. Kupac bi trebao pogledati jamstveni list te vidjeti što piše u njemu, pogotovo ona mala slova. Ako lim nema garanciju, sumnjive je kvalitete”.

Foto: Baranček d.o.o.

Save