Novoizabrani čelnik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine kod gradonačelnika Bandića Novoizabrani čelnik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine kod gradonačelnika Bandića
TweetEmailPrint Predsjednik Vijeća Armin Hodžić je naglasio da je jedna od tema bila i predstojeći popis stanovništva te aktivnosti koje bošnjačke organizacije provode na... Novoizabrani čelnik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine kod gradonačelnika Bandića


Predsjednik Vijeća Armin Hodžić je naglasio da je jedna od tema bila i predstojeći popis stanovništva te aktivnosti koje bošnjačke organizacije provode na zagrebačkome području. Glavni partner u organizaciji svih aktivnosti vezanih za popis stanovništva i ovaj put će biti Grad Zagreb. S obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu pandemijom koronavirusa i potresom, po prvi put će se popis stanovništva jednim dijelom organizirati online

Gradonačelnik Milan Bandić i njegovi suradnici su u Gradskoj upravi primili predsjednika Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba Armina Hodžića i novog predsjednika Bošnjačke nacionalne zajednice za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju Adisa Keranovića.
Na sastanku je istaknuta važnost suradnje Grada Zagreba s nacionalnim manjinama, a gosti su gradonačelniku zahvalili za sve što je učinio na podizanju razine tolerancije u Zagrebu.

Zadovoljstvo mi je što sam kao novoizabrani predsjednik imao priliku predstaviti se gradonačelniku i njegovim suradnicima. Također, upoznao sam gradonačelnika s programom rada za 2021. te smo razgovarali o dobroj suradnji koju imamo s Gradom Zagrebom, rekao je predsjednik Keranović u izjavi za medije nakon sastanka.

Predsjednik Vijeća Armin Hodžić je naglasio da je jedna od tema bila i predstojeći popis stanovništva te aktivnosti koje bošnjačke organizacije provode na zagrebačkome području. Glavni partner u organizaciji svih aktivnosti vezanih za popis stanovništva i ovaj put će biti Grad Zagreb. S obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu pandemijom koronavirusa i potresom, po prvi put će se popis stanovništva jednim dijelom organizirati online.

Savjetnik gradonačelnika Harun Omerbašić  je kazao da se na redovitome sastanku razgovaralo o sadašnjim i budućim projektima.

FOTO: Zagreb.hr