Obnovljena Branjugova ulica, od ponedjeljka kreću radovi u Držićevoj te u Ulici SR Njemačke Obnovljena Branjugova ulica, od ponedjeljka kreću radovi u Držićevoj te u Ulici SR Njemačke
TweetEmailPrint Voditelj Zagrebačkih cesta Željko Dukić rekao je kako su u srpnju asfaltirali sedam ulica, dodavši da je ukupna vrijednost radova 14 milijuna kuna... Obnovljena Branjugova ulica, od ponedjeljka kreću radovi u Držićevoj te u Ulici SR Njemačke


Voditelj Zagrebačkih cesta Željko Dukić rekao je kako su u srpnju asfaltirali sedam ulica, dodavši da je ukupna vrijednost radova 14 milijuna kuna

Branjugovu ulicu, dionicu od Ribnjaka do Stare Vlaške, na kojoj su završeni radovi na sanaciji kolnika, jučer je u promet pustio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

”Za manje od tri dana završili smo s radovima na dionici dugoj 300 metara i to zahvaljujući marljivim ljudima Zagrebačkih cesta”, kazao je gradonačelnik te naglasio kako je okvirna cijena radova oko 300 tisuća kuna.

Voditelj Zagrebačkih cesta Željko Dukić rekao je kako su u srpnju asfaltirali sedam ulica, dodavši da je ukupna vrijednost radova 14 milijuna kuna.

Nakon Branjugove, već u ponedjeljak započinjemo s radovima u Ulici Marina Držića, zatim u Ulici Savezne Republike Njemačke, a planiramo napraviti i istočnu stranu Svačićeva trga, istaknuo je.

Napomenuvši kako će time završiti radovi u najužem centru, voditelj je najavio da se nakon toga kreće prema Brezovici i Sesvetama, odnosno ulicama gdje se neće toliko ometati promet u samom centru grada.