Obnovljena Vukovarska puštena u promet, započela obnova kolnika dijela Zagrebačke avenije Obnovljena Vukovarska puštena u promet, započela obnova kolnika dijela Zagrebačke avenije
TweetEmailPrint Nakon Vukovarske, gradonačelnik je sa suradnicima obišao Zagrebačku aveniju – nadvožnjak iznad Selske ceste, na kojem su započeli radovi na sanaciji južnog kolnika... Obnovljena Vukovarska puštena u promet, započela obnova kolnika dijela Zagrebačke avenije


Nakon Vukovarske, gradonačelnik je sa suradnicima obišao Zagrebačku aveniju – nadvožnjak iznad Selske ceste, na kojem su započeli radovi na sanaciji južnog kolnika

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pustio je jučer u promet Ulicu grada Vukovara, dionicu od Savske ceste do Trešnjevačkog trga, na kojoj su završeni radovi na sanaciji kolnika.
Voditelj Zagrebačkih cesta Željko Dukić rekao je da su radovi obuhvatili  frezanje  nosivog i habajućeg sloja asfalta, podizanje komunalnih instalacija, zamjenu dotrajalih poklopaca, izgradnju četiri nova slivnika kako bi se poboljšala površinska odvodnja ceste te ponovno asfaltiranje prometnice uz obnovu horizontalne i vertikalne signalizacije. Ukupna vrijednost radova iznosi 1.700.000,00 kuna.

Nakon Vukovarske gradonačelnik je, sa suradnicima, obišao Zagrebačku aveniju – nadvožnjak iznad Selske ceste, na kojem su započeli radovi na sanaciji južnog kolnika.
Dva dana će trajati radovi na obnovi kolnika na Zagrebačkoj aveniji, na dionici dugoj 115 metara, rekao je gradonačelnik.

Prema riječima voditelja Dukića, radovi obuhvaćaju skidanje habajućeg sloja asfalta koji je dotrajao i treba ga obnoviti, stavljanje novog te iscrtavanje horizontalne signalizacije. Vrijednost radova je oko 150.000,00 kuna.