Od subote besplatni javni prijevoz za sve Zagrepčane starije od 65 godina! Od subote besplatni javni prijevoz za sve Zagrepčane starije od 65 godina!
TweetEmailPrint Prijelazno razdoblje vrijedi od 1. lipnja do 30. rujna 2024. godine, a u navedenom razdoblju Zagrepčani i Zagrepčanke s navršenih 65 godina mogu... Od subote besplatni javni prijevoz za sve Zagrepčane starije od 65 godina!


Prijelazno razdoblje vrijedi od 1. lipnja do 30. rujna 2024. godine, a u navedenom razdoblju Zagrepčani i Zagrepčanke s navršenih 65 godina mogu na prodajnim mjestima ZET-a preuzeti besplatni godišnji kupon koji vrijedi 12 mjeseci

Od 1. lipnja građani s prebivalištem u Zagrebu koji imaju 65 i više godina imat će pravo na besplatan javni prijevoz, priopćili su iz Gradske uprave.

S obzirom na to da se radi o gotovo 160 tisuća Zagrepčana i Zagrepčanki koji ostvaruju ovo pravo, ZET je omogućio prijelazno razdoblje u kojem je besplatno korištenje prijevozne usluge moguće uz predočenje važeće osobne iskaznice na kojoj je vidljivo prebivalište u Gradu Zagrebu te da su korisnici navršili 65 godina.

Prijelazno razdoblje vrijedi od 1. lipnja do 30. rujna 2024. godine, a u navedenom razdoblju Zagrepčani i Zagrepčanke s navršenih 65 godina mogu na prodajnim mjestima ZET-a preuzeti besplatni godišnji kupon koji vrijedi 12 mjesec.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević izjavio kako se ovime olakšava mobilnost starijim osobama i smanjuju im se troškovi života, objavio je Radio Sljeme.

FOTO: Arhiva Promise.hr