Pavuna: MAJMUNOIDI koji guraju Istanbulsku i uvode PEDOFILIJU svjesno žele uništiti OBITELJ, osnovnu stanicu društva! Pavuna: MAJMUNOIDI koji guraju Istanbulsku i uvode PEDOFILIJU svjesno žele uništiti OBITELJ, osnovnu stanicu društva!
TweetEmailPrint Istanbulska konvencija je protuprirodna! Cijela priča o njoj pokazuje da mi živimo na životinjskoj farmi. Europska unija je – farma!, kazao je dr. Pavuna,... Pavuna: MAJMUNOIDI koji guraju Istanbulsku i uvode PEDOFILIJU svjesno žele uništiti OBITELJ, osnovnu stanicu društva!


Istanbulska konvencija je protuprirodna! Cijela priča o njoj pokazuje da mi živimo na životinjskoj farmi. Europska unija je – farma!, kazao je dr. Pavuna, te dodao da nitko u medijima nije objavio da mnoge zemlje ne ratificiraju taj cirkus od Istanbula! Pavuna je Svjetsku banku nazvao “bankaroidima, dokazanim imperijalistima u ime demona! Davor Pavuna ima doktorat iz fizike, no  ističe da je vjernik i da moli krunicu

Da ugledni hrvatski znanstvenik dr. Davor Pavuna itekako zna zainteresirati gledatelja i čitatelje osebujnim, vrlo iskrenim i spontanim javnim istupima, poznato je mnogima koji su s njim surađivali. No, da je spreman u TV prijenosu uživo napraviti neviđeni spektakl, samo da bi razbudio uspavano hrvatsko javno mnijenje, dokazao je u emisiji Bujica, objavljenoj u ponedjeljak navečer.

Dr. Davor Pavuna je  do sada održao više od 500 predavanja na najprestižnijim svjetskim sveučilištima, objavio je isto toliko znanstvenih radova na hrvatskom i engleskom jeziku, govori pet jezika, a u Švicarskoj vodi Hrvatski svjetski kongres. Trenutačno je angažiran u Kini na posebnim projektima tamošnje vlade, a u emisiji urednika i voditelja Velimira Bujanca na upečatljiv, iznimno slikovit i do sada neviđeni način opisao je stanje u hrvatskom društvu i naš odnos prema Europskoj uniji, Bruxellesu i ostalim centrima moći. Predstavio se kao fizičar i vjernik, a objasnio je i zašto se protivi ratifikaciji Istanbulske konvencije. Voditelj Bujice bio je doslovce šokiran njegovim nastupom…

“Istanbulska konvencija je protuprirodna! Cijela priča o njoj pokazuje da mi živimo na životinjskoj farmi. Europska unija kao i svi ovi cirkusi je – farma! Svi smo mi jednaki, a neki su jednakiji, uključujući ulogu Hrvatske u Europskoj uniji”, bio je odmah na početku jasan dr. Pavuna, uz dodatak: “Nitko u medijima nije objavio da mnoge zemlje ne ratificiraju taj cirkus od Istanbula!“, istaknuo je Pavuna, a VIDEO snimku i sažetak njegovih istupa objavio je portal direktno.hr.

“Žene su važan dio društva, a pedofilija je uvijek bila prisutna, naročito kod tzv. gospodara svijeta”, izjavio je Pavuna u Bujici i prisjetio se: “Vodio sam jednu visoku delegaciju sa zapada Europe u jednu azijsku zemlju. Mene su stavili na najviši kat u hotel s pet zvjezdica. Pitao sam domaćine zašto su me stavili na vrh nebodera?! Rekli su mi da je kod njih tradicija da na nižim katovima gostima nude 16-godišnje curice i dečke. Halo?! I takvi nam danas nameću konvencije… “.

“Išao sam u komunističke škole, ‘jugoslovenske’ i mene su tamo učili da se svemir sastoji od atoma, stanica… Miro Radman kada hoće ubiti stanicu, on je izbombardira, on je razmrvi… A što rade oni?! Oni svjesno razbijaju obitelj”, nastavio je  Pavuna i dodao: “Hoće uništiti stanicu, uništiti obitelj. Ako uništite obitelj izbacili ste osnovni atom društva!”.

“U školi su me učili i da sam postao od majmuna. Ja sam po njima – majmunoid, što nisam, ali oni misle da smo svi mi majmuni”, nastavio je na upečatljiv način Pavuna i konstatirao da smo takvom evolucijom došli do umjetne inteligencije koja nam dolazi i kroz Europsku uniju… Digao se sa stolice, nataknuo tamne naočale i pokazao na slikovit način na što sliče današnji ljudi, tzv. majmunoidi…

Za vodu nas više nije briga, iako je ona najvažnija stvar, posebno u Hrvatskoj – objašnjava Pavuna, uz napomenu da su fundamentalne stvari zaboravljene te da nas se sve manipulira po Orwellu.

‘EUSSSR je u stvari Europska unija’

Pavuna je Svjetsku banku nazvao “bankaroidima, dokazanim imperijalistima u ime demona!”.

“U tzv. demokracijama za donošenje suverenih odluka potrebna su stručna znanja, a toga u Hrvatskoj danas nema,“ nastavio je Pavuna i pojasnio da se zato rade PR spinovi – kako bi se prikrila nemoć političara: “Sjećate li se kada je uhićen Gotovina? Svi mediji svijeta pisali su ‘uhićen Gotovina – zločinac’… A onoga dana kada je pušten po milosti Božjoj, to je bila tek 56. kolona u malim časopisima.”

Opisao je i nepravedan odnos Europske unije prema Hrvatskoj: “Kad je moja obitelj odlučila uzeti malog mačića, ne čovjeka, mi smo cijelu obitelj pripremali za malo mače, a Hrvatsku kada su uzeli u Europsku uniju – što su pripremili?! Iz Unije povlačimo tek od 8 do 25 posto mogućih sredstava, nikako ne 45 posto… Ja Uniju zovem EUSSSR – kao u vrijeme Brežnjeva! Pogledajte samo facu od tog komisionara, Junckera! Aparatčik. I još puno gore!”.

Nemoguće je lagati da ne znaju tko je iscrtao svastiku na Poljudu

Hrvatska je još jako dobra zemlja s obzirom na demonizaciju kojoj smo izloženi – nastavio je u osebujnom stilu dr. Pavuna i dodao: “Kod nas postoji problem koji se zove pet majmuna u kavezu. Ispričavam se majmunima! Najveći majmun u kavezu dominira. I onda imate kartel koji sluša glavnog majmuna, u protivnom ovaj ga udari…”.

Na pitanje voditelja kako su naši majmuni raspoređeni, Pavuna je spremno odgovorio: ”Vi te majmune vidite non stop oko nas!“.

Osvrnuo se i na uskoro svetog Alojzija Stepinca: “Kardinal Stepinac je znao da ne može pobijediti sotonu. Orwellovi slugani, a to su bili Tito i partija – su sotone! I ovi drugi su sotone, ali ovi su bili posebne sotone”.

Osvrćući se na zaključke Vijeća za suočavanje s prošlošću, kratko je rekao: ”Hvaljen Isus i Marija, izgubili su već unaprijed!”.

Osim o Vijeću, Pavuna je sa sigurnošću potvrdio da se zna tko je iscrtao svastiku na Poljudu: ”Ne razumiju da je nemoguće do te mjere lagati. Sve je snimljeno. Jedino se u Hrvatskoj ne zna tko je stavio svastiku. To je nemoguće! Da se ne zna tko je iscrtao 40-ak kvadrata… Sve je snimljeno, a to se prikriva”.

Najveći problem kod nas je negativna selekcija

Vi u Rovinju na listu IDS-a možete staviti pajceka i oni budu glasovali za IDS – komentirao je demokraciju na hrvatski način dr. Pavuna i rekao: “Zato je to demonkracija, a ne demokracija”.

Tko više leti više vidi, nastavlja Pavuna i objašnjava zašto je otišao iz bivše Jugoslavije: “Morao sam emigrirati kada sam vidio o kakvom je zločinačkom režimu riječ. Vidio sam to kada sam služio JNA u Kragujevcu. Uzeo sam kofer i otišao u svijet. Danas isti ti ljudi vladaju. Mentalni sklop je identičan! To su majmunoidi, jer vjeruju da su postali od majmuna i tako se ponašaju. Oni su kriptokomunjare i to im vidite po njuškama…”.

Podržao je i Luku Modrića: “Pa ne možemo vi ili ja igrati u Realu! I sada ga sude zujani. Samo da se nekome dopadnu. Kod nas je najveći problem negativna selekcija. Mene su dok sam još živio u tadašnjoj Jugoslaviji pitali jesam li član Partije. Nisam bio član Partije i da sam ostao ovdje, bio bih trećerazredni asistent. Kad sam bio u JNA, svi su dobili ‘čvarak’, a ja udbo-agenta! A nikada se nisam bavio politikom… Radio sam doktorat iz fizike…”.

Moliti krunicu je najjače oružje – kaže Pavuna i dodaje: – I molitva je tehnologija.

Dečki danas više ne znaju razgovarati s curicama

Prisjetio se fra Zvjezdana Linića i Tomislava Ivančića: “Oni su me doveli Isusu Kristu. Ivančić mi je još 80-ih na duhovnim vježbama na Jordanovcu rekao da moram upoznati Isusa”.

Kritizirao je današnji svijet koji se klanja tehnologiji i rekao da je mladima danas Bog mobitel i da se klanjaju mobitelima i Googleu: “Mladi dečki danas više ne znaju razgovarati sa curicama, a kamoli s Bogom. Mobitel nije Bog!”.

Što smo napravili onome koji nas je najviše volio?

Dr. Pavuna se digao sa stolice, okrenuo prema kameri i rekao: “Zar su čovjek samo atomi?! A ljubav?! Što smo napravili onome koji nas je najviše volio?! Razapeli smo ga! I onda je bilo ‘ubij Boga’…”.

Usred studija je kleknuo i viknuo: “Razapeli su Isusa. On je življi od mobitela i robota. On je tu, sad! Ako ste robotoid, onda nemate svijest. Svijest je bitna. Ja sam čovjek”.

Pavuna je dodatno komentirao naše političare te rekao: ”Cijeli život imam veću plaću od svih hrvatskih dužnosnika, pa kako je moguće da svaki zumboid koji je bio pri vlasti ima toliko nekretnina?! Da se meni povraća, ako nema on, ima njegova supruga…”.

Vrhuška naše zemlje je ucijenjena

Na pitanje voditelja kako to da Hrvati u Švicarskoj bolje žive od Hrvata u Hrvatskoj, Pavuna je glasno rekao da “u nas vlada lopovluk još od vremena maršala Tita i njegove partije”.

Javno se upitao: “Kako je moguće da bivši predsjednik Ivo Josipović boravi na molitvenom doručku kod predsjednika Obame, a ateist je?! Bio je tamo i Pupovac, ne znam je li on vjernik, što su radili na doručku koji je molitveni, ako ne mole?!”.

Pavuna je isto tako rekao da je Hrvatska u očima ispala ‘fašistička zemlja’ kao posljedica velikosrpske propagande koja je vladala godinama, te da će istina o Jasenovcu izaći na vidjelo kad tad i to na temelju znanstvenih činjenica.

Za Tita je izjavio: “To je bio veliki zločinac, koji je po istraživanjima Britanaca ubio više od pola milijuna ljudi, a po istraživanjima američkih instituta preko milijun ljudi”.

Za kraj se prisjetio svog boravka u Australiji, na sveučilištu u Canberri, 1981. godine: “Još 10 godina prije rata znalo se da će se Jugoslavija raspasti. Znala je to i CIA i Udba. A kod nas službe ne znaju tko nam je stavio svastiku, zašto je Vučić došao u Zagreb… Ne znaju ništa o Slovencima… To vam pokazuje da je u našoj zemlji zoološki vrt i sabotaža! Vrhuška naše zemlje je ucijenjena”.

Dr. Davor Pavuna Bujicu je završio riječima: “Hvaljen Isus i Marija! Za pobjedu spremni!”.

https://direktno.hr/direkt/video-pavuna-napravio-showu-bujici-vrhuska-nase-zemlje-je-ucijenjena-116067/