VAPAJ UPOMOĆ: Ključna svjedokinja traži zaštitu od policije: ‘Rekao je da će me ubiti!’ Odgovora nema VAPAJ UPOMOĆ: Ključna svjedokinja traži zaštitu od policije: ‘Rekao je da će me ubiti!’ Odgovora nema
TweetEmailPrint Bivša partnerica Željka Kruneša, bivšeg načelnika krim policije PU riječke, kojega optužnica tereti za poticanje na ubojstvo djeteta, za udaranje službenim vozilom u... VAPAJ UPOMOĆ: Ključna svjedokinja traži zaštitu od policije: ‘Rekao je da će me ubiti!’ Odgovora nema


Bivša partnerica Željka Kruneša, bivšeg načelnika krim policije PU riječke, kojega optužnica tereti za poticanje na ubojstvo djeteta, za udaranje službenim vozilom u njezin automobil  te za prijetnje, viša puta je u svojim iskazima naglasila da je Željko Kruneš prijetio smrću i njoj i njezinom djetetu, ako zbog njezinog iskaza on ostane bez posla. Tražila je od PU riječke dozvolu za nošenje oružja, kako bi se mogla zaštititi, no iz PU riječke stigao joj je negativan odgovor. Potom je krik upozorenja poslala i Nikoli Milini, ravnatelju policije, Antoniju Gerovcu, načelniku krim policije, Unutarnjoj kontroli MUP-a, SOA-i te ministru Božinoviću, no nitko joj, koliko je poznato, do danas nije odgovorio

Bivša partnerica Željka Kruneša, dojučerašnjeg načelnika krim policije PU riječke – protiv kojega je podignuta optužnica zbog poticanja na ubojstvo djeteta, zadnjih se dana dramatičnim dopisima obraćala ravnatelju PU riječke Tomislavu Dizdaru, ravnatelju policije Nikoli Milini, ministru Davoru Božinoviću, pa i SOA-i, upozoravajući ih da joj sada od Kruneša prijeti velika opasnost.

Ona je, podsjetimo, ključna svjedokinja u ovom mračnom slučaju, a viša puta je u svojim iskazima  naglasila da je Željko Kruneš prijetio smrću i njoj i njezinom djetetu, ako zbog njezinog iskaza on ostane bez posla. Željka Kruneša još 2015. godine kazneno je prijavila Slavica Šota, zbog poticanja na ubojstvo njezina unuka, a bivša Krunešova partnerica tek kasnije je na sudu potvrdila da Šota govori istinu. Opisala je tada detaljno kako ju je Kruneš fizički napadao i prijetio joj zbog ovog slučaja (ona je prethodno Slavici Šota otkrila kako je Kruneš svog nećaka nagovarao da automobilom pregazi njezinog unuka).

Ključna svjedokinja tražila je od PU riječke dozvolu za nošenje oružja, kako bi se mogla zaštititi u slučaju najavljenog napada, no iz PU riječke stigao joj je negativan odgovor.

Bivša partnerica dojučerašnjeg načelnika krim policije PU primorsko goranske potom je krik upozorenja i vapaj upomoć poslala i Nikoli Milini, Glavnom ravnatelju policije, Antoniju Gerovcu, načelniku krim policije pri Ravnateljstvu policije, Unutarnjoj kontroli MUP-a, Sigurnosno obavještajnoj agenciji te ministru Božinoviću, no nitko joj, koliko nam je poznato, do danas nije odgovorio.

Očajna žena i dalje traži dozvolu za oružje, ili da joj daju odgovarajuću zaštitu, jer je čovjek koji joj je u više navrata prijetio, koliko je poznato, trenutno na slobodi.

O svemu navedenom svjedoče i dramatični mailovi koje je navedena gospođa (podaci poznati uredništvu) poslala na gore spomenute adrese, a čije kopije posjedujemo.

NAPOKON optužnica protiv bivšeg načelnika policije: POTICAO je NA UBOJSTVO DJETETA!

FOTO: Screenshot videosnimki