Zajedno s djecom izradite darove za nadolazeće blagdane Zajedno s djecom izradite darove za nadolazeće blagdane
LIKOVNO – KREATIVNE RADIONICE ZA DJECU I RODITELJE

Zajedno s djecom izradite darove za nadolazeće blagdane

Obitelj 9. studenoga 2015. Veronika Papa

TweetEmailPrint Svakog ponedjeljka, počevši od 16. studenog, Centar Sirius organizira besplatne likovno – kreativne radionice za djecu i roditelje Kako se bliži vrijeme darivanja,... Zajedno s djecom izradite darove za nadolazeće blagdane


Svakog ponedjeljka, počevši od 16. studenog, Centar Sirius organizira besplatne likovno – kreativne radionice za djecu i roditelje

Sirius radioniceKako se bliži vrijeme darivanja, tako sve češće mislimo što darovati svojim najmilijima. Pribrojite li k njima i najbolje prijatelje, dobrog susjeda i pouzdanu kolegicu s posla, popis osoba za darivanje postaje sve duži i duži.
Bez obzira na dužinu popisa osoba koje kanite ovih blagdana darivati, vaša kartica ne treba trpjeti od silnog ‘peglanja’.
Dobre vijesti stižu, i to u pravo vrijeme, iz Centra Sirius koji organizira besplatne likovno – kreativne radionice za djecu i roditelje kao jednu od aktivnosti u sklopu projekta “Zdravo odrastanje”.

Svakog ponedjeljka od 18 do 19.30 sati u centru Sirius u Zagrebu održavat će se radionice na teme:
– Decoupage tehnika (16. studenog)
– Izrada nakita (23. studenog)
– Izrada predmeta od kaširanog papira (30. studenog)
– Oslikavanje stakla (7. prosinca)
– Oslikavanje tkanine (14. prosinca).

Spomenute radionice idealna su prilika da kvalitetno provedete vijeme sa svojom djecom, pritom naučite nešto novo te izradite barem dio darova za svoje najmilije.
A ručno izrađeni darovi su uvijek najvredniji, jer njima pokazujete brigu, ljubav i pažnju prema osobama koje darujete.
Više informacija o radionicama možete saznati putem telefona na broj 01/6310 389, odnosno e-maila info@centar-sirius.hr.

Foto: Pixabay