Bandića naljutili HDZ-ovi vijećnici, prijeti RASKIDOM KOALICIJE s PLENKOVIĆEM?! Bandića naljutili HDZ-ovi vijećnici, prijeti RASKIDOM KOALICIJE s PLENKOVIĆEM?!
TweetEmailPrint SDP-ovac Zvane Brumnić prozvao je Milana Bandića na aktualnom satu da cijenu parkiranje diže i spušta ovisno o izborima. ” Zar ne mislite... Bandića naljutili HDZ-ovi vijećnici, prijeti RASKIDOM KOALICIJE s PLENKOVIĆEM?!


SDP-ovac Zvane Brumnić prozvao je Milana Bandića na aktualnom satu da cijenu parkiranje diže i spušta ovisno o izborima. ” Zar ne mislite da je nekorektno prema građanima da cijenu parkinga smanjujete pred izbore, a podižete nakon izbora?”, upitao je

Dio vladajuće koalicije u Gradskoj skupštini – HDZ- odbija prihvatiti prijedlog natječaja za održavanje javne rasvjete u Zagrebu što je iznimno naljutilo gradonačelnika Milana Bandića te im je, “između redaka” zaprijetio glasovima u Saboru.

Do srpnja ćemo odlučiti tko je u koaliciji u gradu Zagrebu s nama, naglasio je gradonačelnik Bandić:

“Mi ćemo znati tko je u koaliciji a tko nije! Moramo to podvuć! Ali ne samo ovdje nego i na državnoj razini. Neće grad Zagreb voditi skupština, a je neću voditi skupštinu!

SDP-ovac Zvane Brumnić prozvao je Milana Bandića na aktualnom satu da cijenu parkiranje diže i spušta ovisno o izborima. ” Zar ne mislite da je nekorektno prema građanima da cijenu parkinga smanjujete pred izbore, a podižete nakon izbora?”, upitao je.

Ovim posljednjim podizanjem cijene parkiranja građanima će se oduzeti 100 milijuna kuna, naglasio je Zvane Brumnić.

” Ja nikome ništa ne oduzimam. Nego nastojimo da valoriziramo javni prijevoz, a da dignemo cijenu parkinga u prvoj zoni. Inače ne bi bilo 12 u prvoj zoni, po meni bi trebala biti 25 kuna!

Na pitanje nestranačkog Marka Torjanca kako će grad riješiti tešku financijsku situaciju u kojoj se našao Hrvatski glazbeni zavod, gradonačelnik je rekao da Zavod neće ići na prodaju te da će sačuvati i djelatnost i zgradu.

Katarina Peović Vuković iz “Radničke fronte” pokrenula je temu o pravima radnika iz tvrtki koje su u stečaju.

Naime, s obzirom na to da je gradonačelnik najavljivao kako će razgovarati s radnicima tvrtki u stečaju, a nakon što je odbacio zahtjev Radničke fronte za pomoći radnicima, Katarinu Peović Vuković je zanimalo što je učinjeno po tom pitanju.

Gradonačelnik Milan Bandić rekao je da će odgovor dobiti u pisanom obliku.