Dres s brojem 1 raspirio optimizam: ”Eurovizija je naša! Euro je naš, sretno Marko” Dres s brojem 1 raspirio optimizam: ”Eurovizija je naša! Euro je naš, sretno Marko”
TweetEmailPrint ”Marko Purišić – Baby Lasagna uskoro će predstavljati Hrvatsku pred cijelom Europom, ali i šire – sigurni smo da će mu ovaj najljepši... Dres s brojem 1 raspirio optimizam: ”Eurovizija je naša! Euro je naš, sretno Marko”


”Marko Purišić – Baby Lasagna uskoro će predstavljati Hrvatsku pred cijelom Europom, ali i šire – sigurni smo da će mu ovaj najljepši dres dobro doći!  P.S. Broj na dresu nije slučajno odabran”, stoji u objavi HNS-a, koja je prikupila mnogo pozitivnih reakcija. ”Kad je Italija pobijedila na Eurosongu, bili su prvaci na Euru te godine!!! Tako da… AJMO!”, jedan je od komentara ispod objave HNS-a

Hrvatski predstavnik Marko Purišić – Baby Lasagna, jedan je od najvećih favorita Eurosonga te je, uz Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, najbolji promotor Hrvatske u svijetu. Marku je, uoči subotnjeg finala, podršku dao i Hrvatski nogometni savez (HNS), poklonivši mu dres hrvatske nogometne reprezentacije.  Na Instagramu su potom objavili fotografije Marka u dresu s brojem 1.

”Marko Purišić – Baby Lasagna uskoro će predstavljati Hrvatsku pred cijelom Europom, ali i šire – sigurni smo da će mu ovaj najljepši dres dobro doći!  P.S. Broj na dresu nije slučajno odabran”, stoji u objavi HNS-a, koja je brzo prikupila mnogo pozitivnih komentara Markovih simpatizera i navijača.

Pjesma o iseljavanju mladih iz RH

”Naše crveno-bijele kockice svuda prezentiraju našu Hrvatsku. “Kockice” su simbol uspjeha, zajedništva, snage i pobjede. Želim da i Marku donesu sreću kao i kad igra naša reprezentacija! Puno uspjeha i sreće Marko!”

”Lets gooooo.. nasa je ove godine”

”Ja samo znam da kad je Italija pobijedila na eurosongu da su bili prvaci na euru te godine !!! Tako da… AJMO”. ”Eurovizija je naša! Euro je naš!”

”Sretno”, neki su od komentara ispod istaknute objave.

Valja napomenuti da je Marko Purišić, nakon pobjede na Dori, u razgovoru za istarski lokalni portal objasnio da naizgled banalni tekst pjesme s kojom će u subotu nastupiti u finalu u Malmöu, ima dublju pozadinu.

”Pjesma je glazbeno zabavna, ali “hrva se” s ozbiljnom tematikom iseljavanja mladih iz Hrvatske. Upravo zato, planiramo određene aspekte nastupa napraviti tmurnima i atmosferičnima. S druge strane, želimo postići onaj isti apsurd i bizarnost koji se mogu čuti i u pjesmi. Želim da bude gužva na pozornici, da bude energično i zabavno – baš poput pjesme”, otkrio je Marko Purišić novinaru IstraTerramagica.

Skroman unatoč popularnosti

Kasnije je u intervjuu za Bitno.net progovorio i o svom duhovnom životu te o nastojanju da, unatoč sve većoj popularnosti, ostane prizeman i skroman.

”Moj je san oduvijek bio živjeti od glazbe, ali ponekad nisam siguran je li to i Božja volja za mene. Inspiriraju me sveci, njihova skromnost i siromaštvo te se pitam kako to dvoje pomiriti. Pa opet, možda je baš potrebno u ovom mulju koji zovemo glazbom donijeti nešto što nisu samo seks, droge i lake note”, izjavio je, kroz smijeh, naš predstavnik, koji je u kratko vrijeme, spojem talenta i skromnosti, uspio osvojiti simpatije mnogih ljudi – i to ne samo u Hrvatskoj.

FOTO: Instragram profil Hrvatskog nogometnog saveza