”Hrvatski narod znao se riješiti i opasnijih protivnika; riješit će se i pokvarenih, GRAMZIVIH elita” ”Hrvatski narod znao se riješiti i opasnijih protivnika; riješit će se i pokvarenih, GRAMZIVIH elita”
TweetEmailPrint ”U Hrvatskoj više nema nepoznanica: na jednoj strani je nezasitna i gramzljiva elita za koju nema svetinja osim njihovog hedonističkog materijalizma, a na... ”Hrvatski narod znao se riješiti i opasnijih protivnika; riješit će se i pokvarenih, GRAMZIVIH elita”


”U Hrvatskoj više nema nepoznanica: na jednoj strani je nezasitna i gramzljiva elita za koju nema svetinja osim njihovog hedonističkog materijalizma, a na drugoj strani je većinska Hrvatska koju je ova prva skupina dovela u siromaštvo i beznađe. Mi ćemo se izboriti za Hrvatsku u kojoj se zakoni primjenjuju na sve jednako i Hrvatska će biti pravedna država na zadovoljstvo ogromne većine hrvatskih građana. A sadašnji moćnici će morati odgovarati za svo zlo koje čine Hrvatima!”, istaknula je Karolina Vidović Krišto u Hrvatskom saboru

Saborska zastupnica i bivša novinarka HRT-a, Karolina Vidović Krišto, u Hrvatskom saboru ponovno je u srijedu 3. veljače govorila o bezakonju i korupciji u Hrvatskoj, ali je izrekla i  otvoreno upozorenje aktualnim moćnicima. Kazala je da će hrvatski narod smoći snage riješiti se i pokvarenih ‘elita’, kao što se znao riješiti i puno opasnijih protivnika. Zaključila je riječima ‘da će sadašnji moćnici jednom morati odgovarati za svo zlo koje čine Hrvatima’!
Njezin saborski istup ovdje prenosimo u cijelosti:

”U Hrvatskoj smo suočeni s dramatičnim nepovjerenjem hrvatskih građana u državne institucije. Razlog takovog stanja jest, što je povjerenje u institucije moguće samo ako su pravila u društvu jednaka za sve, a to, naravno, podrazumijeva da se same državne institucije i njihovi predstavnici pridržavaju zakona. Upravo suprotno čine vladajuće elite.

Zašto pravosuđe ne reagira na kršenje zakona od strane Vlade RH?

U Hrvatskoj smo svjedoci svakodnevnog kršenja zakona od strane najviših nositelja vlasti, te nesankcioniranja tih protuzakonitosti od strane pravosuđa. Tužno i žalosno je da sve to moraju plaćati hrvatski građani koji su ujedno žrtve te nepravedne politike koju provode društveni moćnici.
Evo primjera funkcionalnosti sustava, konkretno na primjeru Njemačke, i usporednog, drskog kršenja zakona u našoj Domovini.
Današnja predsjednica Europske komisije, Ursula von der Leyen, prije nego što je postala predsjednica Europske komisije, bila je njemačka ministrica obrane.
Nakon što su jedne novine objavile da ministarstvo obrane plaća previsoke račune savjetnicima, oporbeni su zastupnici tražili iznose koje je ministarstvo plaćalo savjetničkim tvrtkama. U funkcionalnoj demokratskoj državi na parlamentarni se upit mora odmah i bespogovorno odgovoriti.
Kako su iznosi bili visoki, parlamentarna oporba je zatražila istražno povjerenstvo, koje je potom i uspostavljeno. Iako Ursula von der Leyen više nije ministrica, već predsjednica EK, ona nije mogla izbjeći saslušanje, jer vladavina prava – kao što znamo – nema alternative, a kršenje zakona ili manipuliranje zakonima se ničim ne može opravdati.
Ono što mora Ursula von der Leyen, ili Angela Merkel, morao bi i Andrej Plenković! Ali on to ne čini.
G. Plenković ne dostavlja ugovore Hrvatskome saboru o skandaloznom korupcionaškom projektu Krš-Pađene. Vladi postavljam pitanja o prihodima odvjetničkog ureda Šeparović, a oni mi, kao da su pali s Marsa, odgovaraju da mi ne mogu dati podatke o dobiti? O tomu ih nitko nije ni pitao. O možebitnoj utaji poreza svog tajkuna Tedeschija već više od 4 mjeseca mi ne daju odgovor, krše zakon o trgovačkim društvima te mjesecima obezglavljeno drže tvrtku HEP ne imenujući, tj. kasneći s imenovanjem Nadzornog odbora.

‘DORH i SDP-HDZ-SDSS moćnici skrivaju kriminal’

Ovo je dio dokaza kršenja zakona od strane vlade na koje ne reagiraju ni pravosuđe, ni tzv. društveni analitičari, a nažalost ni mediji. Njihovo ne-reagiranje nije slučajno, već je odraz međusobne zaštite u zajedničkom korupcionaškom pothvatu protiv hrvatskih građana.
Kako se može opravdati da Državno odvjetništvo skriva kriminalnu privatizaciju Croatia osiguranja, i to već sedmu godinu, a iznos za koji su hrvatski građani oštećeni je minimalno 4 milijarde kuna? Iako je sve dokumentirano, iako je državna revizija utvrdila da je privatizacija Croatia osiguranja protuzakonita, DORH i SDP-HDZ-SDSS-moćnici skrivaju taj kriminal.
Ali ta korupcionaška i antihrvatska struktura ide dalje. Čovjeka koji je vršio to kriminalno preuzimanje Croatie od strane Adrisa, Damira Vanđelića, vlada postavlja da upravlja milijardama, a duboka udbaška država tog Vanđelića priprema pak za gradonačelnika grada Zagreba.
Ova protuzakonita i ignorantska metoda vladanja je uzročnik svih nepravdi u Hrvatskoj, ona je uzročnik siromaštva hrvatskih građana. Tu drskost vladajuća struktura neometano nastavlja.
Jučer je objavljeno da će predvodnica kriminalne skupine Borg, Martina Dalić, biti nova predsjednica uprave Podravke. Njezine nekažnjene rabote u skupini Borg sada se nagrađuju. Suprug Martine Dalić je istovremeno član Uprave INE, u ime Vlade. Ima li ova Vlada mjere u svojim antieuropskim, korupcionaškim I nepotističkim eskapadama?!

U RH je pravosuđe servis vlasti pa ih zakoni ne zanimaju

Hrvatska ima sposobnih ljudi, poznam pojedince koji su apsolvirali najbolja svjetska sveučilišta ali oni nisu poslušnici I njihovu sposobnost Vlada ne želi. Ali bez sposobnih ljudi nema napretka I blagostanja.
Vratimo se na početak. Zašto Ursula von der Leyen i Angela Merkel moraju izaći pred istražno povjerenstvo i odgovarati parlamentu? Zato što njihov pravni poredak funkcionira. Zato što se sve relevantne društvene snage odnose odgovorno prema svome narodu. Da nekim slučajem Angela Merkel odbije istražno povjerenstvo gdje postoji ozbiljna sumnja u korupciju, pritisak medija, političkih analitičara, tj., cjelokupne društvene elite bio bi takav da bi zbog pokušaja skrivanja korupcije morala automatski odstupiti.
U Hrvatskoj je pravosuđe servis vlasti te ih zakoni ne zanimaju, a društveni analitičari imaju ugovore s državnim tvrtkama, ministarstvima, tj. – prodali su svoje intelektualne sposobnosti za nekoliko srebrnjaka.
Hrvatske vladajuće elite Hrvatsku smatraju svojim plijenom s kojim smiju raditi što žele.
Međutim, dame i gospodo,
u Hrvatskoj više nema nepoznanica. Na jednoj strani je nezasitna i gramzljiva elita za koju nema svetinja osim njihovog hedonističkog materijalizma a na drugoj strani je većinska Hrvatska koju je ova prva skupina dovela u siromaštvo i beznađe.
Vladajući zaboravljaju jednu činjenicu, a ona glasi: hrvatski narod je se znao riješiti i opasnijih protivnika pa će smoći snage i riješiti se pokvarenih elita. Mi ćemo se izboriti za Hrvatsku u kojoj se zakoni primjenjuju na sve jednako i Hrvatska će biti pravedna Država na zadovoljstvo ogromne većine hrvatskih građana. A sadašnji moćnici će morati odgovarati za svo zlo koje čine Hrvatima!”, naglasila je Karolina Vidović Krišto. 
FOTO: Screenshot videosnimke