Srdačno vas pozdravljamo i želimo dobrodošlicu na stranice nezavisnog medijskog portala Promise.hr

Portal Promise.hr pokrenula je skupina iskusnih novinara okupljenih oko Udruge za medijsko promicanje istine (skraćeno ‘Promise’). Radeći u velikim medijima, ali i na pojedinim portalima, uvidjeli smo da suštinu, srž i pozadinu najvažnijih događaja, dakle ono što je najbitnije, veliki mediji često ne bilježe. Osnovali smo zato udrugu Promise i pokrenuli istoimeni portal, kako bi objavljivali i ono što većina medija marginalizira ili prešućuje.
Svrha i cilj pokretanja portala Promise.hr su širenje medijskih sloboda i poticanje pozitivnih promjena u društvu, promicanje, razvitak i unapređenje ljudskih prava, obiteljskih vrednota, kulturnih vrijednosti, razvoj demokratskog i pravičnog društva, povezivanje, a ne razdvajanje, borba protiv korupcije te informiranje javnosti o događajima koje veliki mediji ne prate.
U svrhu ostvarenja ciljeva Udruge, pokrenuli smo nezavisni medijski portal Promise.hr na kojemu ćemo promicati ciljeve Udruge i informirati građane o svim društvenim temama u skladu s kulturom medijskih sloboda za koju se zalažemo.