Sladoljev: ”Corona je gripi slična bolest, kakva se javlja stalno” Sladoljev: ”Corona je gripi slična bolest, kakva se javlja stalno”
IMUNOLOG KOJI JE RAZOTKRIO LAŽI OKO SVINJSKE GRIPE, UPOZORAVA NA SLIČAN SCENARIJ:

Sladoljev: ”Corona je gripi slična bolest, kakva se javlja stalno”

HrvatskaIzdvojeno 26. veljače 2020. D.K.

TweetEmailPrint ”Kada se epidemija i histerija zaustave, kada se 1,5 milijarde dolara koje je iz američkog proračuna zatražio predsjednik Trump realizira u cjepivima (za... Sladoljev: ”Corona je gripi slična bolest, kakva se javlja stalno”


”Kada se epidemija i histerija zaustave, kada se 1,5 milijarde dolara koje je iz američkog proračuna zatražio predsjednik Trump realizira u cjepivima (za što su u 2019. g. ishođena patentna prava!), tada će se moći serološki dokazati jesam li bio pravu ili ne. Na kraju, znate li da je u razdoblju u kojem je “od Corone” umrlo 1000 ljudi, od malarije umrlo 50 PUTA više? Mirno spavajte. Uopće ne bi čudilo kada bi se testovima nakon svega ustanovilo da je na jednog zaraženog (sa izraženim simptomima!), dolazilo i deset (možda stotinu!) zaraženih bez simptoma! To su ti “niotkuda” po kruzerima koji u zatvorenom sustavu zaraze tek 10 posto putnika”, piše imunolog dr. Srećko Sladoljev, koji je prvi razotkrio veliku obmanu sa ‘svinjskom gripom’, odnosno s nepotrebnim, a skupo plaćenim, milijunima doza cjepiva, koje je ne kraju bačeno!

Poznati imunolog i jedan od najpoznatijih hrvatskih prijavitelja korupcije i kriminala, dr. sc. Srećko Sladoljev, na svom se Facebook profilu oglasio objavom o, kako piše, brojnim obmanama vezanim uz Corona virus.

Njegov post ovdje prenosimo:

”Zahvaljujući Coroni, službena medicina konačno je iskoračila iz sivila svojeg, te pokazala darovitost u drugoj struci – režiranju horora! Ovo što slušamo i gledamo nadmašilo je i Holivud i Diznilend skupa. Dokaz da su uspjeli su svakodnevna pojava: “Zvrnd. Zvrnd” “Halo?” “Doktore Sladoljev, da li je opasno, što nam slijedi, jučer je netko kašljao u kafiću, hoću li umrijeti itd…”

Draga struko, redarstvenici, ministri, političari i ostale neznalice, Corona je uobičajeni “influenza-like” ili gripi-sličan virus kakvi su Homo glupensa u zadnjih 70-tak godina godina posjetili dvjestotinjak puta. Prvo je SVE bila “gripa” (dijagnosticirala se “odokativno”), zatim semikvalitativno testom za gripu (ili jest ili nije gripa, dakle “gripi slična”). A sada je takva “gripi-slična” Corona dobila svoj “OIB” te je se može pratiti kvalitativnim testom.

Unatoč neslušljivom i negledljivom ponašanju struke koja iskače baš iz svake “paštete”, unatoč blokadi škola, kafića, prometnica, kazališta, sportskih borilišta, stavljanja u karantenu cijelih kontinenata i minucioznom praćenju zaliha papirnatnih maski (koje su samo vizualni dojam, a nikako fizička zaštita od virusa!!!), jasno je da se radi uobičajeno neopasnoj epidemiji “gripi-sličnog” virusa kojeg uz blage simptome preboli 85% ljudi.

Virus je izrazito prijemčiv jer uz sve mjere opreza “šverca” posvuda, dolazi “niotkud”. To je laiku možda zastrašujuće, ali inteligentnom liječniku sugerira nešto drugo. Uopće ne bi čudilo kada bi se serološkim testovima nakon svega ustanovilo da je na jednog zaraženog (sa izraženim simptomima!), dolazilo i deset (možda stotinu!) zaraženih bez simptoma! To su ti “niotkuda” po kruzerima koji u zatvorenom sustavu zaraze tek 10% putnika. Kao i kod famozne “svinjske gripe”.

Scenarij je sada znatno, znatno bolji. Kod “svinjske gripe” pogriješili su kada su prebrzo istrčali sa cjepivom (napravili su ga prije nego je i izbila epidemija!), a sada su se istrčali sa specifičnom dijagnostikom za Corona virus. Coronu su dijagnosticirali na prvom oboljelom i to u Kini! Kada se epidemija i histerija zaustave, kada se 1,5 milijarde dolara koje je iz američkog proračuna ztražio predsjednik Trump realizira u cjepivima (za što su u 2019. g. ishođena patentna prava!), tada će se moći serološki dokazati jesam li bio u pravu ili ne.

Na kraju, da li znate da je u razdoblju u kojem je “od Corone” umrlo 1000 ljudi, od malarije umrlo 50 PUTA više? Mirno spavajte. A “neovisni kontrolori” neka rade svoj posao!”, napisao je dr. Sladoljev, koji kaže da je objavu pročitalo više od 100.000 ljudi u svega nekoliko sati.

Dr. Srećko Sladoljev prvi je, podsjetimo, javno upozorio i razotkrio (kasnije su mu priznali da je bio u pravu) korupciju i veliku obmanu sa ‘svinjskom gripom’, odnosno s neprovjerenim, a skupo plaćenim milijunima doza cjepiva – koje je ne kraju bačeno na otpad (nakon nepotrebno utrošenih milijuna kuna u Hrvatskoj te stotina milijuna dolara u svijetu za kupnju cjepiva, trebalo je kasnije skupo platiti i zbrinjavanje neiskorištenih velikih količina proizvedenih doza).