”OVRHE se i dalje provode na području pogođenom potresom, s istom bešćutnošću kao i dosad!” ”OVRHE se i dalje provode na području pogođenom potresom, s istom bešćutnošću kao i dosad!”
Blokirani: Vlada usred potresa i pandemije opet izigrala narod!

”OVRHE se i dalje provode na području pogođenom potresom, s istom bešćutnošću kao i dosad!”

Hrvatska 12. siječnja 2021. Promise.hr

TweetEmailPrint ”Gore pandemije od političara, sudaca, ustavnih pravnih stručnjaka u Hrvatskoj – nema nigdje na svijetu! S nevjerovanjem sam shvatila da je Vlada usred... ”OVRHE se i dalje provode na području pogođenom potresom, s istom bešćutnošću kao i dosad!”


”Gore pandemije od političara, sudaca, ustavnih pravnih stručnjaka u Hrvatskoj – nema nigdje na svijetu! S nevjerovanjem sam shvatila da je Vlada usred potresa i pandemije opet izigrala narod. Nisu aktivirali članak zakona nego su samo “preporučili javnim bilježnicima da ne šalju nove ovrhe; bankama nisu rekli ništa, nego su blokiranima s potresom pogođenog područja poručili neka si čitaju zakon pa pišu na sud pa možda sud odgodi ovrhe i dražbe, a najvjerojatnije neće ni sud jer ovršni postupci nisu građanski postupci s pravom na pošteno suđenje….”, pišu administratori FB stranice Blokirani

Udruga Blokirani na svojoj Facebook stranici danas je objavila vijest koja će mnoge, pogotovo one ugrožene potresom, šokirati. Tvrde, naime, da nije točno da su obustavljene ovrhe građana pogođenih potresom na području Banovine. Ovrhe idu dalje, pa čak i za ljude koji su ostali bez krova nad glavom, navode administratori FB stranice Blokirani.

”POTRES, PANDEMIJE I OVRHE I KREDITI I DRŽAVA
Pitanje: “Pozz, zvala sam Finu, oni kažu da ovrhe nisu obustavljene za nas pogođene od potresa Sisak.  Znate li možda išta? Ili je to njihova farsa od vlade?”
Odgovor: Da, nažalost
S nevjerovanjem sam shvatila da je Vlada usred potresa i pandemije opet izigrala narod.
Nisu aktivirali članak zakona nego su samo “preporučili javnim bilježnicima da ne šalju nove ovrhe; bankama nisu rekli ništa, nego su blokiranima s potresom pogođenog područja poručili neka si čitaju zakon pa pišu na sud pa možda sud odgodi ovrhe i dražbe, a najvjerojatnije neće ni sud jer ovršni postupci nisu građanski postupci s pravom na pošteno suđenje…. Ovrhe se i dalje provode na području zahvaćenom potresom i pandemijom, istom razinom bešćutnosti kao i od 2010 do danas!”
Što da vam više kažem!
Gore pandemije od političara, sudaca, ustavnih pravnih stručnjaka u Hrvatskoj – nema nigdje na svijetu”
SRAMOTNO! PRESTRAŠNO!”, napisali su administratori FB stranice udruge Blokirani

FOTO: Screenshot videosnimke; preslika FB stranice Blokirani