POPLAVA NA TREŠNJEVCI: Zatvorena Selska cesta zbog puknuća magistralnog vodovoda! POPLAVA NA TREŠNJEVCI: Zatvorena Selska cesta zbog puknuća magistralnog vodovoda!
TweetEmailPrint Jutros oko 04:30 sati na dijelu prometnice Selske ulice, između Baštijanove i Planinske ulice, došlo je do puknuća magistralne vodoopskrbne cijevi.  Voda je poplavila... POPLAVA NA TREŠNJEVCI: Zatvorena Selska cesta zbog puknuća magistralnog vodovoda!


Jutros oko 04:30 sati na dijelu prometnice Selske ulice, između Baštijanove i Planinske ulice, došlo je do puknuća magistralne vodoopskrbne cijevi.  Voda je poplavila dvorišta i cestu te oštetila kolnik Selske. Promet Selskom cestom je do daljnjega je obustavljen dok se ne završe radovi na sanaciji nastale štete

Puknuće glavnog cjevovoda i poplava na Trešnjevci izazvalo je veliku gužvu i zastoje u prometu danas ujutro. Zatvorena je vrlo prometna Selska cesta između križanja s ulicama Zagorska i Baštijanova, ali i Krapinska ulica od Čakovečke do Selske.

Autobusna linija 109, zbog ove izvanredne situacije, vozi obilazno Zagorskom, Golikovom i Baštijanovom do Selske te dalje uobičajenom trasom, a prometna policija preusmjerava i osobna vozila, javili su iz Zagrebačkog holdinga.

Bez vode su ostali i građani Voltinog i okolnih naselja.

Prema informaciji od Županijskog centra 112 Zagreb jutros oko 04:30 sati na dijelu prometnice Selske ulice, između Baštijanove i Planinske ulice, došlo je do puknuća magistralne vodoopskrbne cijevi uslijed čega je došlo do poplavljivanja dvorišta okolnih stambenih objekata, i poplavljivanja i oštećenja kolnika Selske ceste.

Promet Selskom cestom je do daljnjega obustavljen dok se ne završe radovi na sanaciji nastale štete na čemu su angažirane dežurne ekipe tvrtke Vodoopskrba i odvodnja, Zagrebački holding d.o.o. – Podružnice zagrebačke ceste, četiri Dobrovoljna vatrogasna društva Vatrogasne zajednice Grada Zagreba i Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba s ukupno 20 vatrogasaca.

jesto događaja osiguravaju službenici PU zagrebačke – poručili su iz Ureda.