Posjetite Ambientu i doznajte kako uštedjeti energiju u kućanstvu Posjetite Ambientu i doznajte kako uštedjeti energiju u kućanstvu
U listopadu na Zagrebačkom velesajmu

Posjetite Ambientu i doznajte kako uštedjeti energiju u kućanstvu

Dom i gradnja 22. rujna 2022. S.P.K

TweetEmailPrint AMBIENTA, 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu. Novosti iz... Posjetite Ambientu i doznajte kako uštedjeti energiju u kućanstvu


AMBIENTA, 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu. Novosti iz drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje predstavit će se kroz zanimljive i komplementarne teme isprepletene u jednu zaokruženu cjelinu: Namještaj i unutarnje uređenje, Design Zona, Građenje i opremanje, Art Fair i Horeca.

Ambienta je kroz godine postala utjecajno okupljalište značajnih profesionalaca iz drvno prerađivačke industrije i industrije namještaja (proizvođača, stručnjaka, dizajnera, znanstvenika, poslovnih ljudi, krajnjih potrošača i specijaliziranih medija). Sudjelovanje na sajmu je prilika za izravni kontakt sa svim vodećim imenima branše.

Na sajmu sudjeluje više od sto izlagača i suizlagača iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije, Danske, Njemačke i Austrije.

Pored izlagačkog segmenta uz predstavljanje noviteta i inovacija u pripremi je tematski cjelovit stručni i edukacijski program. Od stručnog programa izdvajamo dvodnevni skup Hrvatske komore arhitekata “Konferencija o standardima arhitektonskih usluga” te predavanje stručnjaka Energetskog instituta Hrvoje Požar na trenutno aktualnu temu kako uštedjeti energiju u kućanstvu i predstavljanje aplikacije pomoću koje građani mogu odabrati učinkoviti uređaj kao i stručni skup Hrvatskog planinarskog saveza na temu “Gradnja u planinama”.

Partner sajma je Talijansko hrvatska gospodarska komora koja će između ostalog za vrijeme trajanja sajma organizirati i okrugli stol uz prisustvo renomiranih arhitekata.

Ako tražite inspiraciju za uređenje ili redizajn vašeg doma, dolazak na Ambientu pruža odlične prilike i brojne pogodnosti. Posjetite paviljon 5 Zagrebačkog velesajma!

Zadovoljstvo izlagača i posjetitelja sajmom AMBIENTA najbolje se može vidjeti u sljedećoj reportaži: https://www.youtube.com/watch?v=O1rjnmLCYQ8

Više informacija potražite na web stranici i društvenim mrežama.