Kajin: Otkrili smo kada će se Istra riješiti KORUPCIJE i droge: KADA USTANU LEŽEĆI POLICAJCI! Kajin: Otkrili smo kada će se Istra riješiti KORUPCIJE i droge: KADA USTANU LEŽEĆI POLICAJCI!
BIVŠI SABORSKI ZASTUPNIK KOMENTIRAO TVRDNJE AMERIČKOG VELEPOSLANIKA

Kajin: Otkrili smo kada će se Istra riješiti KORUPCIJE i droge: KADA USTANU LEŽEĆI POLICAJCI!

HrvatskaPolitika 12. veljače 2020. Promise.hr

TweetEmailPrint ”Segmenti istarskog pravosuđa su zakupljeni i ovise o politici. I sve to USA zna”, napisao je bivši saborski zastupnik u u komentaru ispod  teksta... Kajin: Otkrili smo kada će se Istra riješiti KORUPCIJE i droge: KADA USTANU LEŽEĆI POLICAJCI!


”Segmenti istarskog pravosuđa su zakupljeni i ovise o politici. I sve to USA zna”, napisao je bivši saborski zastupnik u u komentaru ispod  teksta u kojem smo prenijeli tvrdnje američkog veleposlanika Kohorsta, koji je upozorio da je sporo i neučinkovito hrvatsko pravosuđe glavni uzrok tako mizernih ulaganja u Hrvatsku

Damir Kajin, bivši dugogodišnji saborski zastupnik koji se s IDS-om razišao kada je počeo javno govoriti o korupciji i kriminalu u Istri, u komentaru ispod našeg teksta u kojem smo prenijeli tvrdnje američkog veleposlanika (upozorio da je sporo i neučinkovito hrvatsko pravosuđe glavni uzrok mizernih ulaganja u Hrvatsku),  ostavio je vrlo zanimljiv komentar na FB stranici Promise.hr.

”Zato već 10 god nema ni jedne relevantne strane investicije u Istri. Ali nije samo to problem. Otkrili smo recept kada će se Istra riješiti korupcije i droge. Kada ustanu ležeći policajci. Segmenti istarskog pravosuđa su zakupljeni i ovise o politici. I sve to USA zna”, napisao je bivši saborski zastupnik, koji već godinama, zajedno s Brunom Langerom, ustrajno progovara o problematičnom pravosuđu, enormnom kriminalu i političkoj korupciji te sve opasnijoj pošasti droge u Istri.