Sin Anke Mrak Taritaš sa 27 godina je VLASNIK RASKOŠNIH NEKRETNINA vrijednih milijune Sin Anke Mrak Taritaš sa 27 godina je VLASNIK RASKOŠNIH NEKRETNINA vrijednih milijune
TweetEmailPrint Zanimljivo je da niti jedan od tih stanova Anka Mrak Taritaš nije prijavila u svojoj Imovinskoj kartici. U njoj se nalaze samo nekretnine... Sin Anke Mrak Taritaš sa 27 godina je VLASNIK RASKOŠNIH NEKRETNINA vrijednih milijune


Zanimljivo je da niti jedan od tih stanova Anka Mrak Taritaš nije prijavila u svojoj Imovinskoj kartici. U njoj se nalaze samo nekretnine u vlasništvu nje i supruga. I to tri stana od 75.50 m2, 81,37 m2, i 52,14 m2  i tri garaže, te poslovni prostor i šuma

Iako još nije napunio tridesetu, Ivan Taritaš (27), sin Anke Mrak Taritaš vlasnik je više luksuznih nekretnine u strogom centru Zagreba vrijednih više milijuna kuna.

Prema Vlasničkom listu Zemljišnoknjižnog odjela u Zagrebu vlasnik je luksuznog penthousa od 154,54 m2 u zagrebačkoj Vlaškoj ulici, u samom centru Zagreba. Vrijednost stana, prema aktualnim cijenama, iznosi oko 300.000 eura, piše portal Pouzdano.hr.

Uz to, Ivan Taritaš ima i stan u Ulici Kneza Posavskog 26, gdje je prijavljen. Radi se o novom  stanu kojeg je gradilo poduzeće Tehnika. Cijena kvadrata u tom dijelu grada (radi se o centru Zagreba) iznosi oko 2.000 eura. Najjeftiniji stan kojeg je Tehnika prodavala u tom naselju koštao je preko 100.000 eura.

Zanimljivo je da niti jedan od tih stanova Anka Mrak Taritaš nije prijavila u svojoj Imovinskoj kartici. U njoj se nalaze samo nekretnine u vlasništvu nje i supruga. I to tri stana od 75.50 m2, 81,37 m2, i 52,14 m2  i tri garaže, te poslovni prostor i šuma. Navodno je 2015.  obogatila svoj stambeni fond kupnjom kuće, odnosno, vile u Malinskoj, za  700 tisuća eura.

Sin bivše ministrice graditeljstva inače se bavi jedrenjem, za što se veže afera kada mu je Hrvatski jedriličarski savez namjeravao isplatiti 50.000 kuna.  Ministrica Mrak Taritaš bila je tada predsjednica tog istog saveza a  njezin suprug Zlatko Taritaš u Vijeću za natjecanja HJS-a,  Sporno je bilo što se Ivan Taritaš nalazio na listi sportaša kojima će biti isplaćeno 50 tisuća kuna iako je, objavio je HTV, proteklih godina bio tek osmi ili deveti na svijetu. Zbog pritiska medija Ivan Taritaš na kraju je odbio uzeti taj novac.

Mrak-Taritaš ŠUTI jer NE MOŽE OSPORITI DOKAZE?! U Gunji se zbila PLJAČKA STOLJEĆA