Bandićev recept za uspjeh: Nikada ne podcijeniti, ali ni precijeniti protivnika Bandićev recept za uspjeh: Nikada ne podcijeniti, ali ni precijeniti protivnika
DRUGI ROĐENDAN STRANKE RADA I SOLIDARNOSTI

Bandićev recept za uspjeh: Nikada ne podcijeniti, ali ni precijeniti protivnika

Zagreb 3. travnja 2017. Promise.hr

TweetEmailPrint Bandić je najavio da će na lokalnim izborima u svibnju na listama njegove stranke biti mnogo žena, mnogo više nego prošli put. Istaknuo... Bandićev recept za uspjeh: Nikada ne podcijeniti, ali ni precijeniti protivnika


Bandić je najavio da će na lokalnim izborima u svibnju na listama njegove stranke biti mnogo žena, mnogo više nego prošli put. Istaknuo je kako ne želi plaćati penale zbog manjka muškaraca kao HDZ i SDP na prošlim izborima koji su ga platili zbog manjka žena

Stranka rada i solidarnosti- Bandić Milan 365 slavi svoj drugi rođendan. Prigodna proslava zbila se na Bundeku gdje je predsjednik stranke Milan Bandić zahvalio svima na dugogodišnjoj podršci i najavio da će na lokalnim izborima biti mnogo žena na listama njegove stranke.

Emotivan je bio predsjednik stranke solidarnosti i rada Milan Bandić na proslavi drugog rođendana svoje stranke na Bundeku. Iako, kako je rekao nije pripremio nikakav pozdravni govor, nije štedio riječi prilikom zahvale svima koji godinama podržavaju njegov rad, a posebno je istaknuo koliko voli Zagreb.

Poslije pozdravnog govora obratio se i novinarima. Najavio je da će na lokalnim izborima u svibnju, na listama njegove stranke biti mnogo žena, mnogo više nego prošli put te da se više brine o postotku muškaraca. Istaknuo je kako ne želi plaćati penale zbog manjka muškaraca kao HDZ i SDP na prošlim izborima koji su ga platili zbog manjka žena.

Također, najavio je da će njegova stranka imati i kandidata za župana Zagrebačke županije. Nositelj liste će biti čovjek iz Gorice, no neka se čovjek sam predstavi, rekao je Bandić.

Iskoristio je prigodu i da komentira svoje suparnike u utrci za gradonačelnika Zagreba.

Ako podcijenite svoje suparnike, to je početak vašeg kraja, a ako ih precijenite to je vaš kraj automatski. U tom ne podcijeniti i ne precijeniti je tajna mog uspjeha. Svakog poštujemo, ali mi moramo raditi svoj posaoistaknuo je Bandić.