Besplatan sistematski pregled na Sajmu Pravo doba 50+ na Zagrebačkom velesajmu Besplatan sistematski pregled na Sajmu Pravo doba 50+ na Zagrebačkom velesajmu
TweetEmailPrint Zdravlje je uvjet za aktivan život. Izložbeni program je zbog toga raznolik i bavi se poboljšanjem života u starijoj dobi. Glavnina izlagača su zdravstvene... Besplatan sistematski pregled na Sajmu Pravo doba 50+ na Zagrebačkom velesajmu


Zdravlje je uvjet za aktivan život. Izložbeni program je zbog toga raznolik i bavi se poboljšanjem života u starijoj dobi. Glavnina izlagača su zdravstvene ustanove, zatim tvrtke sa proizvodima za poboljšanje zdravlja. Osim njih imat ćemo ustanove koje se bave obrazovanjem koje nude putovanja baš za starije

Specijalizirani sajam, namijenjen osobama u dobi od pedeset i više godina, ali i svim drugim generacijama koje prepoznaju kako je svako životno doba pravo doba za promišljanje o životnim prilagodbama koje nam budućnost donosi, otvara se danas u 10 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

Cilj Sajma je okupljanje različitih dionika, izlagača i stručnjaka koji će putem izložbenog i stručnog programa informirati širu javnost o pravima i uslugama za starije osobe usmjenim na zdravo i aktivno starenje.

Radi se o jedinstvenom projektu u Hrvatskoj koji promiče i aktivno sudjeluje u podizanju kvalitete života u starijoj dobi.

Organizator događaja je Zagrebački velesajam, a suorganizatori stručnog i popratnog programa su Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Zaklada Zajednički put.

Zdravlje je uvjet za aktivan život. Izložbeni program je zbog toga raznolik i bavi se poboljšanjem života u starijoj dobi. Glavnina izlagača su zdravstvene ustanove, zatim tvrtke sa proizvodima za poboljšanje zdravlja. Osim njih imat ćemo ustanove koje se bave obrazovanjem koje nude putovanja baš za starije, objasnila je voditeljica projekta Pravo doba, Suzana Ledenko.

Posjetitelji će od danas do subote, u vremenu od 10 do 18 sati, moći sudjelovati u brojnim radionicama i predavanjima te obaviti besplatan mali sistematski pregled. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.