Blokirani vladajućoj eliti: Dabogda vam na grobovima pisalo ŽIVIO TITO ili ZA DOM SPREMNI! Blokirani vladajućoj eliti: Dabogda vam na grobovima pisalo ŽIVIO TITO ili ZA DOM SPREMNI!
TweetEmailPrint ‘Slavni glumac je bankrotirao! Primjećujete li da mu država u kojoj živi nije blokirala sve račune i svu imovinu? Nije ga iskamatarila doživotno... Blokirani vladajućoj eliti: Dabogda vam na grobovima pisalo ŽIVIO TITO ili ZA DOM SPREMNI!


‘Slavni glumac je bankrotirao! Primjećujete li da mu država u kojoj živi nije blokirala sve račune i svu imovinu? Nije ga iskamatarila doživotno i osudila na iznos s kojim mora životariti mjesečno jer je kriv k’o da je osobno raščetvorio 245 opatica u rano jutro na Božić”, primjećuju ogorčeno Blokirani

Vijest o bankrotu rastrošnoga glumca Johnny Deppa koji je samo na vino trošio pravo bogatstvo svaki mjesec, no koji zbog bankrota neće biti ponižen i zgažen kao stotine tisuća siromašenih ovršenika u Hrvatskoj, potaknula je aktiviste udruge Blokirani da pošalju poruku vladajućima s obje strane političkog spektra-

”Na znanje Bošnjakoviću, Orsatu, Kosorici, Kolindi, Milanoviću, Oreškoviću, Karamarku, Plenkoviću i ostalima. Slavni glumac je bankrotirao!

Primjećujete li vi da mu država u kojoj živi nije blokirala sve račune i svu imovinu?!

Nije ga blokirala, nije ga iskamatarila doživotno i osudila na iznos s kojim mora životariti mjesečno jer je kriv k’o da je osobno rasčetvorio 245 opatica u rano jutro na Božić.

A to ste vi napravili s 330 000 hrvatskih obitelji koji “isto imaju dugove za šampanjac, privatne avione i ostale pixdarije! ”

Nesposobna balkanska, nekompetenta ignorantska družina, cijepljena od pameti i srca.
Dabogda vam na grobovima pisala ploča ‘ziviotito’ ili ‘zadomspremni’, naravno svakom od vas, obrnuto od onog kako bi vam milo bilo i tako si ruglo od groba napravili kako ste mnogima život obiljezili zauvijek”, poručili su iz udruge Blokirani bešćutnoj vladajućoj ‘eliti’.