‘Bolesni NARCIS UŽIVA U SVAĐAMA, nitko od pristojnih neće razgovarati s divljakom’ ‘Bolesni NARCIS UŽIVA U SVAĐAMA, nitko od pristojnih neće razgovarati s divljakom’
SDP-ovac o MILANOVIĆU: ZAŠTO NEMA PARTNERA ZA DEBATU

‘Bolesni NARCIS UŽIVA U SVAĐAMA, nitko od pristojnih neće razgovarati s divljakom’

Politika 16. siječnja 2016. Promise.hr

TweetEmailPrint SDP još uvijek nije raspravljao o radu proteklih godina kao niti o radu vlade!? Ali zato bi Zoka debatirao s protukandidatima, pa čak... ‘Bolesni NARCIS UŽIVA U SVAĐAMA, nitko od pristojnih neće razgovarati s divljakom’


SDP još uvijek nije raspravljao o radu proteklih godina kao niti o radu vlade!? Ali zato bi Zoka debatirao s protukandidatima, pa čak i s mandatarom. Pred TV kamerama u živo, to ga najviše rajca. Na onaj svoj poznati svadljivi i uličarski način, u svađama uživa da vjerojatno svršava…., komentirao je Marko Melčić Milanovićevu izjavu da se nitko ne usudi s njim debatirati

mile se ljutiNajnoviju samodopadnu izjavu premijera na odlasku, koji je na Izvještajno-tematskoj konvenciji Gradske organizacije SDP Čakovec komentirao unutarstranačke izbore, britko je i bez dlake na jeziku ponovno komentirao zagrebački SDP-ovac Marko Melčić, koji se zbog svoje otvorenosti i odvažnog stila, zadnjih nekoliko godina prometnuo u glavnog oponenta Zoranu Milanoviću unutar SDP-a.

Milanović je, da podsjetimo, u Čakovcu izjavio da osam godina ne uspijeva ‘dobiti za političku debatu praktički nikoga, jer svi bježe od diskusije s njim’.

Na pitanje bi li debatirao s mandatarom Oreškovićem, Milanović je odgovorio da bi debatirao, ali da ‘on na žalost ne odlučuje ni o čemu’!

Ovako je poznati zagrebački SDP-ovac Marko Melčić (još uvijek je u stranci) odgovorio svom stranačkom šefu:

“Debatirati” treba prvenstveno u stranci, dakle na Predsjedništvu i Glavnom odboru, koji se rijetko sastaju i malo se na njima diskutira, dok Zoran Milanović sve radi na svoju ruku, bez dnevnog reda i zapisnika. Ministre je mijenjao, njih čak 8, kao da je apsolutističko carsko Nj. veličanstvo mandatar, i po dva u jednom danu, a stranačke organe nije ništa pitao.

SDP još uvijek nije raspravljao o radu proteklih godina kao niti o radu vlade!? Ali zato bi Zoka debatirao s protukandidatima, pa čak i s mandatarom. Pred TV kamerama u živo, to ga najviše rajca. Na onaj svoj poznati svadljivi i uličarski način. Kao na onom otvorenom satu u Saboru prilikom kojega bolesni narcis u svađama tako uživa da vjerojatno svršava. Meni je razumljivo da se nitko od pristojnih ljudi ne želi raspravljati sa divljakom.
P.S. Kad sam mu na jednom od rijetkih stranačkih skupova u kinu Exit u Zagrebu u onih 59 sekundi koliko sam izborio postavio dva teška pitanja pogubio se i dugo i zbrčkano odgovarao”, napisao je Melčić na facebook profilu te tako izazvao polemiku na facebooku.
Na taj njegov post nadovezao se Dražen Rajković, istraživački novinar i publicist poznat po borbi protiv korupcije, koji je predložio da Milanović debatira s Markom Melčićem, kada je već toliko željan debate.

Marka majstora za debatatora!!!’, napisao je Rajković, a Melčić je odgovorio: ‘hahaha, može!

SDP-ovac potvrđuje da su građani PLAĆALI ZA ZORANOV SEKS i letove do ljubavnice!