‘BOMBA’ ZA PRAVOSUĐE: Uhićena trojica sudaca koje je Mamić optužio za korupciju! Koji je sljedeći? ‘BOMBA’ ZA PRAVOSUĐE: Uhićena trojica sudaca koje je Mamić optužio za korupciju! Koji je sljedeći?
TweetEmailPrint Odvjetnik suca Krušlina, Ljubo Pavasović Visković potvrdio je za N1 da je policija jutros oko 6 sati upala u dom njegova klijenta u Osijeku i... ‘BOMBA’ ZA PRAVOSUĐE: Uhićena trojica sudaca koje je Mamić optužio za korupciju! Koji je sljedeći?


Odvjetnik suca Krušlina, Ljubo Pavasović Visković potvrdio je za N1 da je policija jutros oko 6 sati upala u dom njegova klijenta u Osijeku i da je u tijeku pretraga. Odvjetnik Anto Nobilo je izjavio da, ako su počela uhićenja, znači da DORH i sudac istrage smatraju da postoji osnovana sumnja. “To je već puno. Ovo je velika vijest za Hrvatsku i hrvatsko pravosuđe! Ovo je bomba!”, zaključio je Nobilo

Jutros su uhićena trojica osječkih sudaca koje je Zdravko Mamić u ožujku prozvao za kriminal, među ostalim i za primanje mita kako bi ga oslobodili u sudskom postupku za izvlačenje novca iz Dinama! Kako neslužbeno doznaju mediji, osim trojice sudaca – Darka Krušlina, Zvonka Vekića i Ante Kvesića, priveden je i poduzetnik Drago Tadić.

Tim povodom oglasili su se USKOK i policija:

”Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (Služba Osijek), u koordinaciji s USKOK-om i u suradnji sa Samostalnim sektorom za financijske istrage Ministarstva financija, provode kriminalističko istraživanje nad nekoliko osoba zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti.

Odvjetnik Darka Krušlina Ljubo Pavasović Visković potvrdio je za N1 da je policija jutros oko 6 sati upala u dom njegova klijenta u Osijeku i da je u tijeku pretraga.

”Točno je da je jutros oko 6 sati došla policija na njegova vrata, vrši se pretraga stana i on bi tijekom dana trebao biti prebačen u Zagreb na ispitivanje, rekao je Pavasović za N1.

Odvjetnik Anto Nobilo je pak izjavio da, ako su počela uhićenja, znači da DORH i sudac istrage smatraju da postoji osnovana sumnja.

“To je već puno. Što znači za sam postupak, prerano je reći. Postupak je kontaminiran na neki način, ali završio je osuđujućom presudom. Hoće li se moći dovesti u vezi korupcija sudaca s donošenjem odluke, tek treba vidjeti. Mamić, ako je dao novac, dao ga je da mu pogoduju, da ga oslobode.”

Istaknuo je ovo velika vijest za Hrvatsku i hrvatsko pravosuđe.

“Ovo je bomba”, zaključio je.

FOTO: Screenshot videosnimke Nove TV