‘Borimo se DA NAŠA DJECA OSTANU, da ne moraju ostaviti svoje roditelje i SVOJ DOM’ ‘Borimo se DA NAŠA DJECA OSTANU, da ne moraju ostaviti svoje roditelje i SVOJ DOM’
STRANKA 'BLOKIRANI' OBJAVILA SVOJU PLATFORMU I CILJEVE:

‘Borimo se DA NAŠA DJECA OSTANU, da ne moraju ostaviti svoje roditelje i SVOJ DOM’

Politika 16. kolovoza 2016. D.K.

TweetEmailPrint Mi smo puno više lijevi od SDP-a jer smo u plemenitoj i bespoštednoj borbi za život svih osiromašenih i obespravljenih, i puno smo više desno... ‘Borimo se DA NAŠA DJECA OSTANU, da ne moraju ostaviti svoje roditelje i SVOJ DOM’


Mi smo puno više lijevi od SDP-a jer smo u plemenitoj i bespoštednoj borbi za život svih osiromašenih i obespravljenih, i puno smo više desno od HDZ-a jer smo u životno hrabroj, golorukoj borbi za bolju Hrvatsku spremni na oltar života u Hrvatskoj položiti i pokloniti sve, i goli život, ističu Blokirani – Deblokirajmo Hrvatsku

ciljevi blokiranihSve kandidacijske liste stranke Blokirani – Deblokirajmo Hrvatsku su pravovaljane. Uvjeren sam u dobar rezultat na izborima kao rezultat našeg četverogodišnjeg krvavog rada u borbi za pravedniju i pravičniju Hrvatsku. Hvala vam dragi prijatelji na svoj potpori i snazi koju mi dajete, objavio je Mario Strinavić, glavni tajnik stranke Blokirani – Deblokirajmo Hrvatsku, nakon predaje izbornih lista te stranke Državnom izbornom povjerenstvu.

Blokirani su objavili i svoju političku platformu te političke ciljeve.

Kao glavne ciljeve koje žele ostvariti naveli su: moratorij na ovrhe, deblokadu imovine i računa građana, donošenje novog Ovršnog zakona, usuglašavanje Stečajnog zakona sa Zakonom o osobnom bankrotu, smanjenje porezne represije, te zabranu deložacija iz jedine nekretnine.

“Mi smo puno više lijevi od SDP-a jer smo u plemenitoj i bespoštednoj borbi za život svih osiromašenih i obespravljenih, i puno smo više desno od HDZ-a jer smo u životno hrabroj, golorukoj borbi za bolju Hrvatsku spremni na oltar života u Hrvatskoj položiti i pokloniti sve, i goli život.

Puno smo više mi na centru, od svih političkih stranaka koje se tamo guraju, jer smo realan narod od krvi i mesa. I puno smo više liberalniji , od političkih stranaka koje se tamo guraju, jer mi želimo Hrvatsku u kojoj ćemo svi bolje živjeti i borbom za naš život ne oduzimamo nikome ništa od njihovih prava nego im samo doprinostimo.

I PUNO SMO VIŠE za demografsku obnovu od svih koji to zazivaju jer mi se borimo za našu voljenu djecu da ona ostanu u Hrvatskoj, a ne da su primorani, u borbi za egzistenciju, ostaviti svoje roditelje i svoj dom.

Mi smo NAROD, BLOKIRANI NARODE – DEBLOKIRAJMO HRVATSKU”, stoji objavi na stranici Blokiranih, gdje je objavljena i poveznica s imenima svih kandidata stranke Blokirani u Prvoj izbornoj jedinici,Trećoj izbornoj jedini, Šestoj izbornoj jedinici, Osmoj izbornoj jedinici, Devetoj izbornoj jedinici, te Desetoj izbornoj jedinici.