Daruj knjigu i kupi povoljnije ulaznicu za predstavu Eko Eko Daruj knjigu i kupi povoljnije ulaznicu za predstavu Eko Eko
Akcija GK Trešnja povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga

Daruj knjigu i kupi povoljnije ulaznicu za predstavu Eko Eko

Zagreb 13. veljače 2017. S.P.K

TweetEmailPrint Sve donirane knjige Trešnja će predati školskoj knjižnici OŠ Lučko. Budući da se radi o školskoj knjižnici skupljaju se knjige za djecu od... Daruj knjigu i kupi povoljnije ulaznicu za predstavu Eko Eko


Sve donirane knjige Trešnja će predati školskoj knjižnici OŠ Lučko. Budući da se radi o školskoj knjižnici skupljaju se knjige za djecu od 1. do 8. razreda

Međunarodni dan darivanja knjiga obilježava se na isti dan kada i Dan zaljubljenih, odnosno Valentinovo – 14. veljače.

Povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga, a u okviru projekta “KAZALIŠTE I KNJIGA” Gradsko kazalište Trešnja uključuje se u nacionalnu akciju prikupljanja slikovnica i dječjih knjiga pod nazivom “Čitam, dam, sretan sam!”.

Gradsko kazalište Trešnja poziva vas da se aktivno uključite u inicijativu kojom se želi probuditi ljubav prema čitanju i darivanju kod djece i odraslih te ih potaknuti da više čitaju.

Knjige možete donijeti u kazalište Trešnja od utorka 14. veljače do subote 18. veljače.

Kako bi sakupili što više naslova, osigurali su 100 ulaznica po povoljnijoj cijeni (30 kuna) koje možete kupiti uz doniranu knjigu / slikovnicu.

Popust se odnosi na cijenu ulaznice za predstavu “EKO EKO”, redatelja Radovana Ruždjaka, koja igra u subotu 18.veljače u 17 sati.

Sve donirane knjige Trešnja će predati školskoj knjižnici OŠ Lučko. Budući da se radi o školskoj knjižnici sakupljaju se knjige za djecu od 1. do 8. razreda (što znači da im odgovara SVE osim slikovnica za bebe do 3. godine).

Više informacija o ovoj hvalevrijednoj akciji možete dobiti putem telefona na broj 01/3638-556.