DRMA SE ŽIVI ZID: Skoro se potukli zbog plaće od 6000 eura neto; PERNAR brani Bunjca i izlazi iz stranke?! DRMA SE ŽIVI ZID: Skoro se potukli zbog plaće od 6000 eura neto; PERNAR brani Bunjca i izlazi iz stranke?!
TweetEmailPrint Snimka je navodno snimljena 30. svibnja na sastanku vrha stranke gdje se odlučivalo tko će ići u EU parlament. Između Bunjca i Vuletića... DRMA SE ŽIVI ZID: Skoro se potukli zbog plaće od 6000 eura neto; PERNAR brani Bunjca i izlazi iz stranke?!


Snimka je navodno snimljena 30. svibnja na sastanku vrha stranke gdje se odlučivalo tko će ići u EU parlament. Između Bunjca i Vuletića je ozbiljno zaiskrilo pa su ih morali čak smirivati i drugi članovi. Naknadno se oglasio Pernar i najavio novu dramu u stranci: on, kaže, izlazi iz stranke ako Vladimira Palfi uđe na Bunčevo mjesto u Sabor i ako Bunjca izabace iz parlamenta

Već nekoliko dana u javnosti se piše i govori o sukobima u Živom zidu zbog jednog mjesta u Europskom parlamentu, koje su osvojili na nedavnim izborima. Pojedini mediji pisali su da je glavni tajnik stranke Tihomir Lukanić povrijeđen, navodno, jer je Vladimira Palfi, supruga Vilibora Sinčića, odlučila da u EU parlament ne ide Lukanić, već Sinčić.

Lukanić je to danas demantirao, kazavši da ništa nije dalje od istine. Sinčić je kazao da je Branimir Bunjac suspendiran jer nije želio prepustiti mjesto Lukaniću, a što je, kako je rekao, dogovoreno još prije izbora.

U međuvremenu, pojedini portali danas su objavili i video snimku nedavne žestoke svađe, na rubu fizičkog sukoba, između Branimira Bunjca i Dominika Vuletića.

”Reci šta hoćeš? Šta hoćeš? Šta hoćeš?, viče Dominik Vuletić, novi međunarodni tajnik Živog zida, Branimiru Bunjcu koji mu se potom unosi u lice i odgovara: “Nikad nećeš vidjeti EU parlament, niti jednu sekundu”, vidljivo je to iz snimke koju je redakcija 24sata dobila, kako navode, neposredno nakon konferencije za medije predsjednika Ivana Vilibora Sinčića.

Sinčić je na konferenciji rekao kako je suspendirao Bunjca jer ne želi prepustiti mandat u Europskom parlamentu Tihomiru Lukaniću.

Snimka je navodno snimljena 30. svibnja na sastanku vrha stranke gdje se odlučivalo tko će ići u EU parlament. Između Bunjca i Vuletića je ozbiljno zaiskrilo pa su ih morali čak smirivati i drugi članovi.

Predsjednik stranke Sinčić i tadašnji glavni tajnik stranke Lukanić nisu reagirali na njihov obračun.

Ovu snimku Bunjac nije htio komentirati, rekao je tek da će se o svemu obratiti sutra na konferenciji.

U Živom zidu su prije izbora imali dogovor kako nitko od saborskih zastupnika neće ići u Europski parlament već da će tamo ići Lukanić.

Međutim, kako je Sinčić osvojio najviše preferencijalnih glasova mandat pripada njemu. On ga je prepustio Bunjcu, koji je idući s najviše preferencijalnih glasova, a on ga ne želi prepustiti Lukaniću.

No, nakon press konferencija na kojoj je Sinčić govorio o Bunjčevoj suspenziji i nakon što su mediji objavili snimku sukoba Bunjca i Vuletića, na Facebooku se oglasio i Ivan Pernar, najavivši novu dramu:

”Ukoliko kolegica Vladimira Palfi odluči konzumirati svoj mandat u Saboru i izbaci Branimira Bunjca iz Sabora, zastupnika za kojeg smatram da odlično radi svoj posao, ja jednostavno neću moći nastaviti svoju političku budućnost unutar Živog zida – rekao je Pernar i u statusu dodao da samo Vladimira Palfi može spriječiti raskol stranke.

FOTO: Screenshot videosnimke objavljene na 24sata.hr