EVO PRVE PRAVOMOĆNE PRESUDE u korist oštećenika RBA zadruga, na temelju ŠKIBOLINOG ZAKONA! EVO PRVE PRAVOMOĆNE PRESUDE u korist oštećenika RBA zadruga, na temelju ŠKIBOLINOG ZAKONA!
TweetEmailPrint U Hrvatskoj nelegalne kreditne zadruge iz Austrije već godinama, uz veliku pomoć PR-ovca i novog savjetnika premijera Plenkovića – Krešimira Macana, ‘gule kožu... EVO PRVE PRAVOMOĆNE PRESUDE u korist oštećenika RBA zadruga, na temelju ŠKIBOLINOG ZAKONA!


U Hrvatskoj nelegalne kreditne zadruge iz Austrije već godinama, uz veliku pomoć PR-ovca i novog savjetnika premijera Plenkovića – Krešimira Macana, ‘gule kožu s leđa’ mnogih hrvatskih građana. No, nakon donošenja Lex Skibole, sudovi su počeli presuđivati u korist hrvatskih građana. Stigla je i pravomoćna presuda, javio je Škibola

Saborski zastupnik i aktivist Marin Škibola pohvalio se u subotu navečer odličnom viješću za koju on nosi velike zasluge. Mladi zastupnik, koji je uspio progurati zakon ‘Lex Škibola‘, objavio je da je stigla i prva pravomoćna presuda u korist hrvatskih građana, a protiv austrijskih zadruga.

U Hrvatskoj nelegalne kreditne zadruge iz Austrije već godinama, naime, uz veliku pomoć PR-ovca i novog savjetnika premijera Plenkovića – Krešimira Macana, ‘gule kožu s leđa’ mnogih hrvatskih građana. No, nakon donošenja Lex Skibole, sudovi su počeli presuđivati u korist hrvatskih građana, a protiv austrijskih posuđivača novca. U obrazloženju presude stoji, između ostaloga, da tuženik nije imao odobrenje za pružanje bankarskih usluga u Hrvatskoj, a da to nije imao ni njihov posrednik u Hrvatskoj…

”Dobili smo prvu pravomoćnu presudu na temelju mog zakona, pa evo kako to izgleda u praksi. Totalna primjena Zakona o ništetnosti ugovora o kreditu.  🙂 U novoj godini će biti mnogo ovakvih presuda, ali ova je posebno slatka jer je prva”, napisao je Škibola na svom Facebook profilu, te podijelio presliku pravomoćne presude.